SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Bl natures vetiverde apa de toaleta 50 ml bios line

Pret 69,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
CX0016262

BL NATURES VETIVERDE APA DE TOALETA 50 ML

Cu vetiver si cardamom.

Nu contine: Parabeni, parafina, uleiuri minerale, OMG, SLS/SLES, DEA. Testat dermatologic si pentru nichel. Un parfum construit in jurul notelor de vetiver (ulei esential extras din plante, placut parfumat) si cardamom. Aroma proaspata de bergamota a vetiverului se combina cu proprietatile revitalizante si tonifiante ale cardamomului dezvaluind un parfum fresh.

Instructiuni de utilizare: Pulverizati, de la distanta, pe gat sau incheietura. Evitati contactul cu ochii, in caz contrar clatiti imediat cu apa calduta. Pentru uz extern. Producator: Bios Line spa, Ponte San Nicolo, Italia. Importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti, str.Nicolae Filipescu, nr 39-41, et.3, sector 2 tel.:021/315.36.20,www.plafar.net. A se folosi: in termenul indicat pe ambalaj. Ingrediente, lot: vezi ambalaj.

 

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

15,49 RON
34,68 RON
38,00 RON
45,85 RON
13,20 RON
16,40 RON