SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

BM GRAU BIO 1 KG BUC BOHLSENER MUHLE

Pret 12,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
F1X021512

BM  GRAU BIO 1 KG

Ingrediente: grau*
* ingrediente provenite din agricultura ecologica certificata.

Covrig cu susan

Reteta:
1 pachet de drojdie uscata, 2 lingurite de sare, 3/8 l apa calduta.
Se amesteca bine ingredientele si se lasa compozitia sa creasca timp de 1 ora.

Ingrediente: Aluatul ca cel de sus, o cana de seminte de susan, 1 l apa clocotita, 1 ½ lingura de lichior. Aluatul se imparte in 15 bucati si din fiecare bucata se formeaza un fir, pe care il modelati in forma de covrig. Se scufunda timp de 10 minute in baia de apa clocotita apoi se presara cu susan si se baga la cuptor la o temperatura de 220° timp de 20-30 min.

Producator: Bohlsener Muhle GmbH & Co. KG – Muhlenstraβe 1, D-29581 Bohlsen, Germania. www.bohlsener-muhle.de.

Unic importator si distribuitor: PLAFAR RETAIL SRL, Bucuresti Sos. Pipera, nr.42, et.9, sector 2, tel.: 021/315.86.53, www.plafar.net.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

10,36 RON
39,75 RON
4,14 RON
24,50 RON
4,64 RON
15,54 RON