SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Canah bio pudra proteica canepa 500gr punga canah international

Pret 49,30 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
F1X019161

Pudra proteica de canepa


Producator: Canah


Descriere: Pudra proteica de canepa contine 50% proteina completa si este un supliment proteic de origine vegetala:
* 100% natural
* Fara zahar sau indulcitori artificiali
* Fara conservanti, coloranti sau arome sintetice
* Fara gluten
* Fara lactoza
Din intreg regnul vegetal in semintele de canepa se gasesc proteinele comestibile care pot fi folosite in cea mai completa masura de catre organismul uman.
Proteinele sunt considerate complete atunci cand contin toti aminoacizii intr-o cantitate suficienta si intr-un raport care sa serveasca nevoile organismului. Proteina din canepa ii contine pe toti cei 21 de aminoacizi cunoscuti, inclusiv pe cei 8 aminoacizi esentiali, pe care organismul uman adult nu ii poate produce. 65% din continutul total de proteina din samanta de canepa este proteina globulara numita edestina, care se aseamana foarte tare cu globulina din plasma sanguina umana. Edestina este usor de digerat, este absorbita usor, si vitala pentru mentinerea unui sistem imunitar sanatos. Edestina are abilitatea unica de a stimula producerea de anticorpi impotriva agentilor invazivi.
Proteinele sunt potentiali alergeni, reactii intalnite la soia, lactate sau proteinele din diverse tipuri de alune. Alergii la semintele de canepa nu au fost semnalate niciodata. Spre deosebire de alte pudre proteice, cea din canepa are un continut bogat in acizi grasi polinesaturati esentiali Omega-6 si Omega-3 in raportul ideal de 3:1 pentru asimilarea de catre organism.
Multe pudre proteice din alte surse vegetale, care nu poarta inscriptia „organic”, sunt produse cu solventi, care au un impact nociv atat asupra mediului inconjurator cat si asupra sanatatii umane. Pudra proteica din canepa este produs numai prin tehnici de presare la rece si nu implica utilizarea de hexan sau alti solventi in procesul de productie.


Indicatii: Pudra proteica din semintele de canepa constituie un supliment proteic ideal pentru:* Sportivi
* Vegetarieni si vegani
* Persoane ale caror probleme de sanatate impun o dieta cu continut redus sau lipsita de proteine animale


Continut: 500 gr pudra proteica de canepa

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

19,00 RON
24,00 RON
12,90 RON