SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Canah ulei canepa 250ml buc canah international

Pret 42,99 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
F1X011047

CANAH ULEI DE CANEPA


Omega 6 si 3 sunt doi acizi grasi esentiali, ce nu pot fi sintetizati de corpul uman si de aceea trebuie sa-i obtinem din mancare. Dieta occidentala contine un nivel ridicat de Omega 6, in vreme ce foarte putini dintre noi consuma cantitatea recomandata de Omega 3. Pentru ca majoritatea uleiurilor nu contin raportul optim intre Omega 6 si Omega 3, tindem sa acumulam intermediari metabolici care blocheaza asimilarea acizilor grasi.
Uleiul de seminte de canepa este singurul care indeplineste aceasta conditie, continand acizii grasi Omega 6 si Omega 3 in raportul magic de 3:1, proportia optima pentru nevoile organismului uman.
Datorita calitatilor sale, acest ulei 100% natural este recomandat in tratatarea a numeroase afectiuni precum colesterol peste medie, diabet, dermatite atopice, sistem imunitar si convalescenta, mentinerea sanatatii sistemului nervos, mentinerea frumusetii picioarelor, dieta vegetariana. 

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

91,08 RON
66,54 RON
35,55 RON
16,73 RON