SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Canah ulei canepa 500ml buc canah international

Pret 66,54 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
F1X011048

CANAH ULEI DE CANEPA


Omega 6 si 3 sunt doi acizi grasi esentiali, ce nu pot fi sintetizati de corpul uman si de aceea trebuie sa-i obtinem din mancare. Dieta occidentala contine un nivel ridicat de Omega 6, in vreme ce foarte putini dintre noi consuma cantitatea recomandata de Omega 3. Pentru ca majoritatea uleiurilor nu contin raportul optim intre Omega 6 si Omega 3, tindem sa acumulam intermediari metabolici care blocheaza asimilarea acizilor grasi.
Uleiul de seminte de canepa este singurul care indeplineste aceasta conditie, continand acizii grasi Omega 6 si Omega 3 in raportul magic de 3:1, proportia optima pentru nevoile organismului uman.
Datorita calitatilor sale, acest ulei 100% natural este recomandat in tratatarea a numeroase afectiuni precum colesterol peste medie, diabet, dermatite atopice, sistem imunitar si convalescenta, mentinerea sanatatii sistemului nervos, mentinerea frumusetii picioarelor, dieta vegetariana. 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

48,36 RON