SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Canah ulei canepa 84cps buc 1000mg/cps canah international

Pret 77,29 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X012754

CANAH ULEI DE CANEPA


Omega 6 si 3 sunt doi acizi grasi esentiali, ce nu pot fi sintetizati de corpul uman si de aceea trebuie sa-i obtinem din mancare. Dieta occidentala contine un nivel ridicat de Omega 6, in vreme ce foarte putini dintre noi consuma cantitatea recomandata de Omega 3. Pentru ca majoritatea uleiurilor nu contin raportul optim intre Omega 6 si Omega 3, tindem sa acumulam intermediari metabolici care blocheaza asimilarea acizilor grasi.
Uleiul de seminte de canepa este singurul care indeplineste aceasta conditie, continand acizii grasi Omega 6 si Omega 3 in raportul magic de 3:1, proportia optima pentru nevoile organismului uman.
Datorita calitatilor sale, acest ulei 100% natural este recomandat in tratatarea a numeroase afectiuni precum colesterol peste medie, diabet, dermatite atopice, sistem imunitar si convalescenta, mentinerea sanatatii sistemului nervos, mentinerea frumusetii picioarelor, dieta vegetariana. 

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

60,69 RON
56,90 RON
14,32 RON
77,80 RON
26,35 RON
21,95 RON