SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Carte sa ne tratam natural buc pro editura

Pret 39,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
Q1X023043

Carte sa ne tratam natural buc pro editura

Să ne tratăm natural tot anul
 
Când o jurnalistă agasată atât de problemele de sănătate ale propriei familii, cât și de soluțiile obișnuite ale medicilor pentru acestea, întâlnește un doctor fitoterapeut care îi oferă o alternativă pentru antibiotice și antiinflamatoare, rezultă un ghid practic care trece în revistă afecțiunile specifice fiecărui anotimp precum și remediile naturale ale acestora.
Autorii vă pun la dispoziție diete specifice fiecărui sezon, care vă permit să vă regăsiți echilibrul și starea generală de bine. Veți înțelege de ce anumite simptome se manifestă la un anumit moment al zilei sau sunt specifice unui anumit anotimp și vă veți putea alcătui acasă propria farmacie naturistă, cu produse indispensabile fiecărui anotimp. De exemplu, primăvara nu trebuie să vă lipsească scorțișoara (sub formă de batoane sau pudră), vitamina C naturală (din acerola sau suc de cătină), sucul bio de coacăze negre, ghimbirul proaspăt, sucul de mesteacăn, și frunzele de pătlagină (eficiente împotriva alergiilor).
 
Volumul „Să ne tratăm natural tot anul“ – autori Dr. Jean-Christophe Charrié (medic generalist, specializat în fitoterapie), Marie-Laure de Clermont Tonnerre (jurnalistă) este disponibil exclusiv în rețeaua Plafar și pe www.plafar.net.
 

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate