SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Monte lampa electrica cristale sare prisma bucata monte

Pret 95,70 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
Q1X019868

LAMPA ELECTRICA DIN CRISTALE DE SARE MONTE
 
 
Ceea ce merita de stiut despre produsele din sare... respectiv lampa electrica din cristale de sare
Esenta produselor din sare o reprezinta cristalele de sare
exploatate din Muntii Himalaya. Omenirea a folosit aceasta
minune a naturii din cele mai vechi timpuri, a caror utilizari mai
importante sunt:
• diminueaza problemele de somn si de concentrare;
• poate avea efecte pozitive asupra bolilor alergice si de astm;
• neutralizeaza electrosmogul produs de catre aparate electrice
(pc, tv, etc.);
• creste eficienta exercitiilor de relaxare;
• pe langa efectele pozitive, este o sursa de lumina cu adevarat
decorativa.
 
Produsele cu cristale de sare sunt realizate din cristale exploatate din muntii Himalaya. Acestea isi au originea in timpul preistoric, acum peste 250 milioane de ani. Viata terestra a pornit de la viata acvatica preistorica, iar aceste cristale au pastrat componenta preistorica. Cristalul de sare Himalaya cuprinde 84 de minerale, care se gasesc in aceeasi componenta in sangele uman, in lacrima, in lichidul amiotic. In timp ce apa din marile preistorice s-a evaporat, sarurile au absorbit razele soarelui. Aceste puteri pure au fost pastrate timp de milioane de ani si cristalizate in muntii Himalaya. In India si Tibet Himalaya este adorata ca o sfanta. Efectul curativ al cristalelor de sare este recunoscuta si de medicina de astazi. Lampile cu cristale de sare sunt poate cele mai naturale si mai sanatoase surse artificiale de lumina. Substantele speciale emanate sunt recomandate pentru tratarea unor afectiuni alergice si astmatice. Au capacitatea de a elimina electrosmogul! Aparatele electronice bombardeaza aerul cu ioni pozitivi, care dauneaza organismului uman. Fumul de tigara are de asemenea un efect distructiv asupra echilibrului electric. Induce stari de oboseala, tulburari de concentrare si de somn. Cristalele emit in mod continuu ioni negativi, care va apara de electrosmog. Din aceasta energie va alimentati in mod continuu. Lampa cu cristal de sare neutralizeaza vibratiile electromagnetice (TV, calculator) si aerul incarcat pozitiv. O lampa de 2,5-5 kg este suficienta pentru o incapere de 15-25 metri patrati.
 
In cristale se concentreaza puterea veche de 250 de milioane de ani a marilor preistorice (izvorul vietii terestre!), a muntilor Himalaya, a cristalelor si a spiritualitatii. Si nu in ultimul rand sunt extraordinar de frumoase.
 
Utilizare lampa electrica din cristale de sare : Tulburari de somn si de concentrare - langa pat, in camera copilului, la birou, in timpul studiului. Electrosmog - langa calculator, televizor, peste tot, unde sunt aparate electronice. In timpul masajului, meditatiei, in timpul meselor, la locurile pentru fumat.
Pe langa efectul curativ lampile si candelele cu cristale de sare creeaza o atmosfera deosebit de placuta prin lumina lor calda-portocalie.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

94,90 RON
94,90 RON