SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Chitosan 750 mg 60cps flacon solaray

Pret 74,02 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X014922

Compoziţie /2 capsule


Chitosan (93% obţinut din chitină prin deacetilare)(din carapace de crustacee) 1500mg


Efecte


Chitosanul este o polizaharidă obţinută din chitină printr-un proces de deacetilare care îi conferă o polaritate pozitivă. Chitina este extrasă din exoscheletul crustaceelor. Procesul de deacetilare creşte activitatea chitosanului, îmbunătăţindu-i solubilitatea în mediul acid din stomac.
- ajută la menţinerea nivelului optim al colesterolului total, al HDL, LDL şi al trigliceridelor
- favorizează reducerea greutăţii corporale în regim hipocaloric (chitosanul ingerat este o fibra dietetică, suferă o digestie minimă, deci nu are valoare calorică); componenta insolubilă induce starea de saţietate, cea mai mare parte fiind eliminată sub formă de reziduu încărcat cu toxine; partea solubilă precipită în stomac şi în intestinul subţire sub forma de gel care "leagă" acizii biliari şi lipidele cu o polaritate negativă împiedicându-le să reintre în circuitul sanguin
- reduce absorbţia şi elimină efectele toxice ale fumului de ţigară, pesticidelor, alcoolului, metalelor grele (prin efecte de chelatare), drenează şi detoxifică limfa (şi în limfedemul post-operator)- favorizează refacerea masei osoase (chitosanul este compus din lanţuri de glucozamină), stimulează asimilarea calciului şi a altor minerale, reduce durerile articulare, îmbunătăţeşte calitatea pielii, a părului şi a unghiilor
- reduce sindromul de colon iritabil, ulceraţiile gastrice şi duodenale, stimulează tranzitul intestinal
- imbunătăteşte funcţia renală, reglează nivelul acidului uric şi al creatininei
- adjuvant în terapiile antitumorale: menţine pH-ul fluidelor extra şi intracelulare ale organismului în jurul valorii de 7.35 (uşor alcalin)
- grăbeşte vindecarea rănilor (şi prin aplicaţii externe)(vindecarea ţesutului după chirurgie plastică, etc.)
- reduce intoleranţa la lactoză


Mod de administrare


Câte 2 capsule cu 30 minute înainte de masă de pranz şi 2 capsule cu 30 minute înainte de masa de seară cu 200ml apă sau conform recomandării consultantului de specialitate.
A se administra la interval de minim 4 ore fata de vitamine, acizi grasi esenţiali şi alte medicamente.


 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

39,00 RON
60,69 RON
26,35 RON
47,42 RON
172,42 RON
21,95 RON