SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Cholesterol blend 100cps flacon solaray

Pret 48,79 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X014902

Compoziţie /2 capsule


Amestec din:Pectina din mar (Malus spp.);Păducel (Crataegus laevigata)(fruct);Ispahul (Plantago ovata)(invelisul semintelor);Gheara Diavolului (Harpagophytum procumbens)(radacina);Ienupăr (Juniperus communis)(fruct);Ghimbir (Zingiber officinale)(radacina) 1000mg


Efecte


- reduce nivelul sanguin al colesterolului total, al LDL-ului şi al trigliceridelor (blochează absorbţia lipidelor şi le elimină la nivel intestinal prin îmbunătăţirea digestiei, stimularea secreţiei biliare, a peristaltismului intestinal şi prin înmuierea bolului fecal)
- reduce riscul apariţiei AVC, cardiopatiei ischemice, anginei pectorale, infarctului miocardic, anevrismului aortic, arteropatiei obliterante a membrelor inferioare, insuficienţei renale şi a infarctului renal prin reducerea factorilor de risc: fibrinogen crescut, ateromatoză, peroxidare lipidică şi inflamaţie
- reglează nivelul tensiunii arteriale, ritmul cardiac şi pulsul arterial
- antioxidant, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină periferică şi limfatică
- adjuvant în curele de slăbire (pectină din măr şi învelişul seminţelor de Ispahul conţin fibre solubile care formează cu apă o masă gelatinoasă ce absoarbe toxinele şi produce senzaţia de satietate)
Efecte benefice şi în: ulcer, diverticulită, colon iritabil, colită ulceroasă, diabet, gută, dischinezie biliară, hemoroizi, cancer de colon (pectină din măr stimulează eliminarea substanţelor cancerigene prin reducerea activităţii enzimei beta-glucuronidază)


Mod de administrare


Câte 2 capsule de 1-2 ori/zi cu 200ml apa.


Contraindicaţii


A se administra cu precauţie în litiaza biliară.


 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

77,80 RON
42,67 RON
21,95 RON
21,95 RON
60,69 RON
26,35 RON