SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Cici tang diabetico 18cps buc cici tang srl

Pret 52,16 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P3X004239

Cici tang diabetico 18cps buc  cici tang srl

 

 

 

Recomandarea de consum Diabetico este facuta de dl. Tang care ne spune ca bolnavii de diabet au gasit prin acest produs naturist o rezolvare foarte buna a problemei de sanatate.

 

 Pentru certificarea calitatii produsului am spicuit pentru dvs. si declaratia unui cumparator:

 

.Testati glicemia a doua zi dupa inceperea tratamentului cu diabetico si veti constata ca va trebui sa reduceti insulina pana la eliminarea ei completa din regim !

 

 Chiar dupa 3 zile de la inceperea tratamentului cu Diabetico puteti scade insulina in timp de la caz la caz inlocuind-o total !

 

 - Diabetico este un produs verificat si avizat in laboratoarele Institului de Bioresurse Alimentare Aviz nr. 1314 din 16.09.2005

 

 - Suplimente alimentare naturale extrase si purificate cu tehnologie inalta din duzini de plante din China

 

 - Capsule diabetico Tang Xin sunt cele mai bune produse diabetice naturiste

 

 - Au un bun efect de e regla zaharul din sange si sunt adecvate tuturor felurilor de diabet

 

 - Diabetico este un produs natural ce a confirmat asteptarile a mii de oameni  in suferinta , cu el viata ta se schimba in bine .

 

 Ingrediente principale  Diabetico :

 

 

 

 -Pueraria thunbergiana – vita chinezeasca 30,3 % -Extract din Momordica Charanti – castravete murat 26,1 % - Extract din Ciuperca - Mushroom 24,4 % - Extract din Lycium Chinense 11,0 % - Extract din Frunze de Dud 8,2 % Substante active si continutul: Flavone total 1,9 g, amiloza 3,0/100g

 

  Functia produsului diabetico: Regleaza zaharul din sange

 

  Ingrediente Principale diabetico :

 

  - castravete amar

 

 - Ciuperca ( Mushroom )

 

 - Lycium Chinense

 

  - Frunze de Dud

 

 Substantele active si continutul la diabetico :

 

 - Flavone totale 1.9 g , amiloza 3 g  / 100 g

 

 

 

 Diabetico este recomandat pentru :

 

 - Persoane cu nivelul ridicat al zaharului in sange

 

 Diabetico nu este indicat pentru :

 

- copii si adolescenti

 

  Diabetico mod de administrare si doza :

 

  - o data pe zi cate 2 capsule

 

 - capsulele diabetico Tang Xin nu contin substante toxice si se pot administra concomitent cu alte medicamente.

 

 - verificati efectul de la capsulele diabetico cu glucometru pentru a scadea pana la eliminare din celelalte medicamente .

 

  Specificatie diabetico :

 

 0.4 g / capsula x 9 x 2 / cutie = 18 capsule

 

 Producator diabetico: Institutul de Cercetari Bio Stiintifice si Tehnologice Shen Ao Penglai din China .

 

Atentionare diabetico :

 

 In timpul folosirii capsulelor Diabetico Tang Xin , trebuie sa respectati un regim alimentar rational, sa faceti miscare corespunzatoare, sa opriti fumatul , sa limitati bauturile alcoolice si sa aveti o stare psihica echilibrata si o viata ordonata , atunci sanatatea este cu dvs.

 

 

 

- acest produs nu este medicament

 

 

 

 Diabetico este produsul pentru diabetici cel mai cautat si vandut in farmacie , aici il puteti gasi la cel mai mic pret din Romania.

 

 

 

Recomandarea pentru produsul naturist diabetico a fost data si prin numarul tot mai mare de cereri din piata pentru acest supliment .

 

Diabetico este un supliment alimentar natural extras si purificat cu tehnologie inalta din duzini de plante din China.

 

Diabetico  este un supliment alimentar 100% natural, extras si purificat cu tehnologie inalta din duzini de plante din China. Contine factori nutritivi ai pancreasului, factori energizanti si scaderii glicemiei , colesterolului si hipertensiunii arteriale. Reface celulele pancreaticeranite si celulele insulino + foematoare. Regleaza glicemia si imunitatea. Contine factori de reglare a glicemiei, atat in cazurile hiperglicemice cat si in cele hipoglicemice. Factori de reglare a hiperglicemiei pot infrange rapid rezistenta insulinei. Diabetico aduce aportul nutritiv de producere a insulinei.

 

 

 

La ce succes se poate ajunge consumand capsulele diabetico ?

 

Dupa 3 luni daca respectati un regim de viata si alimentatie corect puteti :

 

a) elimina insulina din medicatie (daca erati in acel stadiu)

 

b) luati doar o singura pastila de diabetico pe zi

 

 Diabetico  contine : bioinsulina, cand insulina este insuficenta poate lua rolul insulinei, scazand direct zaharul din sange. Diabetico  complecteaza mineralele crom, seleniu, zinc, necesare diabeticilor pastand nutritia necesara celulelor pentru functionarea normala a metabolismului, intarind imunitatea si mentinand permanent glicemia stabila.

 

 

 

Mod de administrare diabetico : se recomanda adultilor diabetici de toate varstele si stadiile, o data pe zi cate 2 capsule cu 30 de minute inainte de masa sau cate o capsula dimineata si seara. Se pot administra concomitent cu medicamentele antidiabetice initiale. Dupa 5 zile de folosire, glicemia incepe sa scada iar dupa 18 zile majoritatea persoanelor pot ajunge la nivelul normal al zaharului in sange, atunci se pot reduce progresiv medicamentele antidiabetice si se poate opri treptat injectiile cu insulina, evitandu-se leziunile organice la rinichi si ficat. Se poate reduce in timp si controlat doza si la capsulele Diabetico TANG XIN – cate o capsula pe zi.

 

 

 

 Simptomele diabetului: polidipsie, bulimie si poliurie dispar sau se imbunatatesc considerabil.

 

 Persoanele care tocmai au fost depistate cu diabet, pot folosi doar capsulele Diabetico TANG XIN, obtinadu-se rezultate bune.

 

 Diabetico nu provoaca stari hipoglicemice, controleaza colesterolul, trigliceridele, precum si corpii cetonici.

 

 Diabetico nu contine substante medicamentoase, nu sunt toxice.

 

Diabetico previne scleroza cristalinului, ajuta la revenirea acuitatii vizuale, previne hipertensiunea arteriala si dislipidemiile. Functiile remarcabile ale suplimentului natural Diabetico  capsule TANG XIN ajuta persoanele diabetice la insanatoasire Ce trebuie sa stim de spre diabetul zaharat : Diabetul zaharat este o boala de metabolism, trasmisa genetic sau catigata in cursul vietii. Este caracteristica din punct de vedere biochimic prin tulburari ale metabolismului glucid (cresterea nivelului glucozei in sange si urina) dar care, pe parcursul evolutiei, poate interesa toate celelalte linii metabolice ale organismului.

 

  Boala se datoreaza in esenta unei deficiente absolute sau relative de insulina in organism, poate sa prezinte sau nu simptome clinice (scaderea ponderala, oboseala, poliurie – pacientul elimina cantitati mari de urina, polidipsie – ingestia de cantitati mari de lichide). Manifestarile esentiale sunt de ordin biochimic si determina numeroase complicatii. Tratamentul bolii este primul in primul rand dietetic, la acesta putandu-se adauga in functie de tipul de diabet, terapia insulinica, medicamentale hipoglicemice orale si exercitiul fizic.

 

  Forme ale diabetului zaharat :  Din punct de vedere cauzal, al varstei de aparitie si clinico – therapeutic se descriu doua forme fundamentale: diabetul zaharat tip1(insulino - dependent) si diabetul zaharat tip 2(insulino - independent). -Diabetul zaharat tip 1 (apare predominant la copii si tineri) are drept cauza lipsa de insulina datorata distrugerii celulelor secretoare de insulina printr-un proces autoimun si are manifestari clinice dramatice.

 

  Diabetico un produs natural pentru reglarea pe cale naturala a zaharului din sange.

 

 Remediul este injectarea insulinei subcutanate. Odata tulburarea  aparuta nu exista nici o cale de vindecare a celulelor afectate, de unde necesitea dietetei si terapiei permanente de insulina - Diabetul zaharat tip 2 apare dupa 40 de ani, deobicei la obezi. Boala se datoreaza rezistentei periferice la insulina cu suprasolicitare, apoi cu epuizarea functionala a celulelor pancreatice si are o evolutie clinica insidoasa.

 

TIPUL 2 DE DIABET ESTE CONSIDERAT ADESEA MAI BLAND DECAT TIPUL 1 Acesta isi gastiga explicatia in faptul ca simptomele sunt mai putin pronuntate nivelul crescut al glicemiei neproducand manifestari imediate. Cu toate acestea este necesar sa se inteleaga ca diabetul zaharat de tip 2 necesita o atentie cresucta chiar daca simtomele sunt mai putin zgomoatoase, datorita efectelor sale pe termen lung, reprezentate de complicatiile cronice.

 

 

 

In concluzie va recomandam acest produs diabetico pentru o viata mai buna .

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

14,47 RON
23,31 RON
25,38 RON
19,57 RON
22,76 RON
20,65 RON