SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Conuri auricolare ceara albine pachet hovan

Pret 7,83 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
Q1X018396

Conuri auricolare ceara albine pachet hovan

 

Conul auricular HOVAN este un produs natural igienic,lenta lui ardere produce o actiune calorica care favorizeaza  inmuierea cerii si usureaza expulzarea  acesteia.

Caldura usoara care se formeaza  dupa  aprinderea  conului penetreaza delicat pana la bariera timpanului.Stimuleaza circulatia sanguina, regenereaza  respiratia cutanata si creaza o revitalizare a urechii.

Sistemul de autocuratenie al urechii.

Ceara este un amestec de substante produse de glandele celuminoase, in canalul auricular, ca sã-l apere de agentii externi (praf,insecte,etc.).

Natura de fapt a prevãzut ca straturile epidermice ale urechii sã se miste cãtre exterior, de la jumãtatea membranei timpanului.

In timpul acestei miscãri, se amestecã cu anumite grãsimi produse in glande, deci lasã urechea sub formã de "cearã". Când acest sistem, "autocurãtenie in ureche" nu functioneazã perfect, se pot forma "dopuri de cearã", dacã nu este scos poate provoca iritatii, poate fi cauza micsorãrii auzului, mâncãrimi, fluierãturi si pierderea momentanã a echilibrului.

In sprijinul folosirii conurilor .

Mai multe persoane incearcã sã elimine "dopul" de cearã cu o curãtenie "excesiva" sau cu metode "violente", curatând canalul auditiv cu sprayuri chimice, interventii normale sau betisoare cu vatã. Aceste metode pot avea rezultate periculoase, pentru cã deseori ceara vine doar impinsã mai in adâncime in canalul auditiv, inchizându-l definitiv si riscând o leziune a membranei timpanului, deschizând asa, o stradã a bacteriilor spre interiorul urechii mijlocii, care pot provoca infectii si supuratii.

Aceasta metoda  ar fi fost practicata in Tibetul antic,in China in anticul Egipt,de populatiile columbiene din America si chiar in orasul mitic Atlantida.                           

Mai sunt cei care sustin ca nu doar  ajuta la eliberarea urechii de ceara , ci si amelioreaza sinuzita, ajuta la circulatia limfatica si regleaza tensiunea .                               

Este o metoda de prevenire ,simpla si naturala ,care a fost transmisa miraculous din cea mai  antica traditie populara ,la dispozitia tuturor celor care doresc o viata mai sanatoasa.

Urmarind instructiunile metoda este sigura.

Acest con,in afara de stofe cerate,veneau fabricate si din foi de tabac sau de porumb invartite.
Si in italia,in trecut conul pentru urechi era foarte raspandit,mai ales la tara in Romagna in Veneto si Sicilia.

Materialele folosite pentru relizarea conului HOVAN sunt naturale: bumbac,ceara de palmier,ceara de albine si propolis.

Conul HOVAN (inchinat Dr. EDWARD BACH) este realizat cu materii prime naturale: bumbac,ceara de palmier si uleiuri esentiale.

 

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

48,00 RON
44,80 RON
24,64 RON
31,20 RON
21,00 RON
44,94 RON