SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

BIOCYTE MELANINE FORTE CREMA DE FATA SPF 50 50 ML BUC BIOCYTE

Pret 117,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X021697

BIOCYTE MELANINE FORTE
 

Crema de fata SPF50 50 ml
Cu melanina si astaxanthin


Se aplică în mod uniform o cantitate generoasa de produs pe toata fata si pe gat inainte de expunerea la soare. Repetati aplicarea frecvent. Alegeți o crema solara cu factor de protectie potrivit pentru pielea Dvs.
Copiii sub 3 ani nu ar trebui să fie expusi la soare. Evitați expunerea directă la soare intre 11 AM si 3 PM. Crema de protecție solară trebuie reaplicata la fiecare 2 ore si intotdeauna dupa inot.

Pentru uz extern, ca masura de precauție nu se recomanda utilizarea la copii sub 7 ani. Evitați contactul cu ochii. În caz de contact, clatiti abundent cu apa. A nu se inghiti. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În caz de intoleranță sau de iritare, opriți imediat aplicarea și consultați un medic. A nu se aplica pe piele iritată sau afectată.


PRODUCATOR:

Laboratoires Biocyte, Franta, adresa pe ambalaj

UNIC IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR:

SC PALFAR RETAIL SRL
Bucuresti, Sos. Pipera, Nr. 42, et. 9, sector 2
Tel: 021//313.12.88 – www.plafar.net
 

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate


Consiliere personalizata pentru sanatate – cu Plafar şi dr. Florin Ioan Balanica

Scrie-ne acum si iti vom trimite un raspuns in cel mai scurt timp!
Absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie din București, cu o practică medicală de peste 20 de ani și peste 45.000 de pacienți pentru care a găsit soluția potrivită în acest timp, a introdus în România o nouă abordare personalizată și integratoare a actului medical, având în centrul atenției pacientul.
CITESTE MAI MULT