SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

BIOCYTE MELANINE FORTE CREMA DE FATA SPF 50 50 ML BUC BIOCYTE

Pret 117,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X021697

BIOCYTE MELANINE FORTE
 

Crema de fata SPF50 50 ml
Cu melanina si astaxanthin


Se aplică în mod uniform o cantitate generoasa de produs pe toata fata si pe gat inainte de expunerea la soare. Repetati aplicarea frecvent. Alegeți o crema solara cu factor de protectie potrivit pentru pielea Dvs.
Copiii sub 3 ani nu ar trebui să fie expusi la soare. Evitați expunerea directă la soare intre 11 AM si 3 PM. Crema de protecție solară trebuie reaplicata la fiecare 2 ore si intotdeauna dupa inot.

Pentru uz extern, ca masura de precauție nu se recomanda utilizarea la copii sub 7 ani. Evitați contactul cu ochii. În caz de contact, clatiti abundent cu apa. A nu se inghiti. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În caz de intoleranță sau de iritare, opriți imediat aplicarea și consultați un medic. A nu se aplica pe piele iritată sau afectată.


PRODUCATOR:

Laboratoires Biocyte, Franta, adresa pe ambalaj

UNIC IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR:

SC PALFAR RETAIL SRL
Bucuresti, Sos. Pipera, Nr. 42, et. 9, sector 2
Tel: 021//313.12.88 – www.plafar.net
 

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate