SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

BIOCYTE MELANINE FORTE CREMA DE FATA SPF 50 50 ML BUC BIOCYTE

Pret 117,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X021697

BIOCYTE MELANINE FORTE
 

Crema de fata SPF50 50 ml
Cu melanina si astaxanthin


Se aplică în mod uniform o cantitate generoasa de produs pe toata fata si pe gat inainte de expunerea la soare. Repetati aplicarea frecvent. Alegeți o crema solara cu factor de protectie potrivit pentru pielea Dvs.
Copiii sub 3 ani nu ar trebui să fie expusi la soare. Evitați expunerea directă la soare intre 11 AM si 3 PM. Crema de protecție solară trebuie reaplicata la fiecare 2 ore si intotdeauna dupa inot.

Pentru uz extern, ca masura de precauție nu se recomanda utilizarea la copii sub 7 ani. Evitați contactul cu ochii. În caz de contact, clatiti abundent cu apa. A nu se inghiti. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În caz de intoleranță sau de iritare, opriți imediat aplicarea și consultați un medic. A nu se aplica pe piele iritată sau afectată.


PRODUCATOR:

Laboratoires Biocyte, Franta, adresa pe ambalaj

UNIC IMPORTATOR SI DISTRIBUITOR:

SC PALFAR RETAIL SRL
Bucuresti, Sos. Pipera, Nr. 42, et. 9, sector 2
Tel: 021//313.12.88 – www.plafar.net
 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate