Plafar.net
0730.110.129 comenzi.plafar@plafar.net
Newsletter
Newsletter
Sunt de acord cu Termenii si conditiile
 
Buton Plafar
caseta_imagine
 
Revista
caseta_imagine
 
canal goldnutrition
caseta_imagine
 
FB

 
199/Bema_bio_hair_tratament_impotriva_caderii_parului_12_fiole_x_10_ml_cutie__bema-734

Bema bio hair tratament impotriva caderii parului 12 fiole x 10 ml cutie bema

Pret 99,00 RON (TVA inclus)Livrare in 48 de ore
    In stoc


Prospect:
K1X015353

 Cu Tricobema Crescita, complex pe bază de Glicogen marin, Rozmarin, Moringa şi Kino indian.
 
 Acest produs a fost testat pentru a garanta protecţia părului împotriva efectelor nocive ale poluării, ale particulelor fine din atmosferă şi ale razelor UVA/UVB. Acţiune: Protejează părul împotriva smogului; reduce căderea părului (-51%); prelungeşte durata fazei de creştere a părului (+32%), hrăneşte rădăcina părului şi întăreşte firul de păr.
 Folosiţi produsul împreună cu Şamponul împotriva căderii părului din aceeaşi gamă, pentru a amplifica efectele şi a obţine rezultate vizibile de la primele aplicări.
 
Instrucţiuni de folosire: Spălaţi părul în prealabil cu un şampon anticadere, clătiţi, apoi aplicaţi conţinutul unei fiole pe toată suprafaţa scalpului, folosind picuratorul din cutie. Masaţi până la absorbţia completă în piele. Nu clătiţi. Repetaţi procedeul de 2-3 ori pe săptămâna.
 Agitaţi fiola înainte de utilizare. Pentru uz extern.

Ingrediente active: extracte biologice de Rozmarin, Cimbru şi Salvie, Manitol, extract de Kino indian, acid glutamic, extract de Moringa, glicogen marin extras din alge marine, glicerină vegetală, extract de Caprifoi japonez (acţiune antibacteriană naturală), acid citric, uleiuri esenţiale naturale.
 
Produs 100% natural cu extracte biologice (marcate cu * în lista de ingrediente). Testat dermatologic. Testat clinic. Fără Nickel, Crom şi Cobalt. Fără coloranţi şi conservanţi. Fără GMO. Formulă specială pentru a reduce riscul de alergie.

Produse recomandate:

31,60 RON
48,97 RON
14,88 RON
45,21 RON
14,88 RON
13,54 RON
31,77 RON
14,88 RON