SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant agaricus blazei 60cpr cutie dacia plant

Pret 46,43 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X016647

Dacia plant agaricus blazei 60cpr cutie  dacia plant


stimulent imunitar puternic, antitumoral, antimutagen, antiviral, scade colesterolul, trigliceridele şi glicemia, normalizează funcţia hepatică la pacienţii cu hepatită B, hipotensiv, antioxidant, reduce stresul oxidativ, inhibă peroxidarea lipidelor
      Agaricus blazei Murrill face parte din clasa Basidiomycetes, fiind o ciupercă originară din Brazilia. Utilizări terapeutice ale ciupercilor din genul Agaricus apar în tratatele medicale bizantine încă din secolele IV – XV d. Ch. Specia Agaricus subrufescens a fost descoperită în anul 1960 de către cercetătorul şi cultivatorul japonez Takatoshi Furumoto, în anul 1967 botanistul belgian Heinemann stabilind denumirea oficială a plantei – Agaricus blazei Murrill. Cunoscută sub denumirea populară de ``Cogumelo do Sol`` (Ciuperca Soarelui) sau ``Cogumelo de Deus`` (Ciuperca lui Dumnezeu) în Brazilia, această plantă a fost cultivată pe scară largă în Japonia, unde a primit denumirea ``Himematsutake``, cercetătorii japonezi descoperind proprietăţile puternic imunostimulente şi antitumorale, pentru care a şi fost intens utilizată în aceste ţări.


Actiuni
stimulent imunitar puternic (stimulează secreţia de interferon, TNF-α, interleukină IL-8, limfocite B, celule natural killer, celule T supresoare şi macrofage), antitumoral (produce apoptoza celulelor tumorale şi inhibă angiogeneza), antimutagen, antiviral, antioxidant, hipotensiv, normalizează funcţia hepatică la pacienţii cu hepatită B, reduce stresul oxidativ, inhibă peroxidarea lipidelor, scade colesterolul, trigliceridele şi glicemia.


Indicatii
se utilizează ca adjuvant în: tumori cu diverse localizări, imunitate scăzută, viroze, hipercolesterolemie, hipertrigliceridemie, ateroscleroză, hepatite virale.
Contraindicatii
alergie la Agaricus blazei Murrill.


Administrare
 Adulţi şi tineri peste 14 ani: câte 1cpr. de 3 ori pe zi, înainte de mese.
Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă
În dificultăţi de înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.


Compozitie
Plante: Agaricus (Agaricus blazei Murrill)- extract hidroalcoolic cu 20% polizaharide (500mg).

Ingrediente inactive: celuloză microcristalină, aerosil, stearat de magneziu.

COMPOZIŢIE CHIMICĂ:
polizaharide (α-1,4-D-glucan, α-1,6-D-glucan, β-1,3-D-glucan), steroizi (ergosterol, blazeină), glucomanan, proteoglucani, riboglucani, aminoacizi, vitamine, minerale, etc.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

16,84 RON
34,52 RON
126,44 RON
169,99 RON
18,59 RON
16,17 RON