SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant b natural 60cpr flacon dacia plant

Pret 16,35 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X015427

Dacia plant b natural 60cpr flacon


B Natural comprimate este un produs dacia plant cu polen si drojdie recomandat in obezitate, supraponderalitate, foame emotionala


Actiuni
vitaminizant, mineralizant, vitalizant, trofic al celulelor nervoase, roborant, antiastenic, antianemic, hepatoprotector, imunostimulent, antioxidant, antistres.


Indicatii
se utilizează ca adjuvant în: hipovitaminoză B, carenţe de vitamine şi minerale, afecţiuni neurologice inflamatorii şi dureroase, devitalizare, stări de oboseală şi slăbiciune, carenţe proteice, boli hepatice, anemie, astenie, neurastenii, convalescenţă, surmenaj, efort fizic şi intelectual şi în geriatrie.


Contraindicatii
alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.


Precautii
în sarcină şi alăptare se administrează cu recomandarea medicului.
Adulţi şi tineri peste 14 ani: câte 1-2 cpr. de 3 ori pe zi, înainte de masă.
Copii între 5 şi 14 ani: câte ½-1 cpr. de 1-3 ori pe zi, înainte de masă, în funcţie de vârstă şi greutate.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În dificultăţi de înghiţire, comprimatele se pot rupe în două..

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

37,41 RON