SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant boswellia 60cpr cutie dacia plant

Pret 30,74 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X017526

Dacia plant boswellia 60cpr cutie  dacia plant


Boswellia
antiinflamator si analgezic recomandat în poliartrita reumatoida, reumatism cronic degenerativ, dureri musculare, nevralgii, colita ulcerativa, boala Crohn
BOSWELLIA
(Boswellia serrata)
Antiinflamator şi analgezic

Originară din India, nordul Africii şi Orientul Mijlociu, Boswellia este un arbore, a cărui răşină se utilizează de peste 5.000 de ani în medicina ayurvedică pentru tratarea diferitelor boli, datorită proprietăţilor terapeutice deosebite. Răşina de boswellia este „tămâia indiană”, fiind cunoscută în Orient ca şi „olibanum”, iar în occident sub denumirea de ``tămâie``. Există mai multe specii de Boswellia, dar numai patru dintre acestea produc răşină. În Evul Mediu era utilizat pentru tratarea ciumei, în medicina tradiţională chineză se folosea în tratamentul leprei, tumorilor şi bolilor reumatice, în timp ce medicii hinduşi o recomandau pentru tratarea artritelor şi a colitei ulcerative.


Actiuni
ACŢIUNI MAJORE: antiinflamator (prin acizii boswelici), analgezic puternic, antiastmatic (prin inhibarea biosintezei leucotrienelor), antitumoral (reduce tumorile intracraniene sau edemele cauzate de prezenţa acestor tumori), reduce redoarea matinală (senzaţia de rigiditate musculo-scheletală dureroasă), reduce inflamaţiile gastro-intestinale şi leziunile tisulare care apar în colita ulcerativă şi în boala Crohn.

ALTE ACŢIUNI: imunostimulent, hipolipemiant, hipocolesterolemiant, sedativ, emenagog.


Indicatii
se utilizează ca adjuvant în: poliartrită reumatoidă, reumatism cronic degenerativ (artroze: gonartroză, coxartroză, spondiloză), periatrita scapulo-humerală, dureri musculare, nevralgii, colită ulcerativă, boala Crohn, astm bronşic, tumori cerebrale.

REACŢII ADVERSE:
produsul este în general bine tolerat, rareori putând apărea tulburări digestive manifestate prin greaţă, diaree, hiperaciditate gastrică.
Contraindicatii
sarcină, alergie la Boswellia.

Administrare

Adulţi: câte 1 cpr. de 2 ori pe zi, înainte de mese.
Tineri între 15 şi 18ani: câte 1/2cpr. de 2 ori pe zi, înainte de mese.
Copii sub 14 ani: după sfatul medicului.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În dificultăţi de înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

Compozitie
Plante: Boswellia (Boswellia serrata)- extract hidroalcoolic 10:1 (500mg).

Ingrediente inactive: celuloză microcristalină, aerosil, stearat de magneziu.

COMPOZIŢIE CHIMICĂ:
acizi α şi β-boswelici, ulei esenţial (alcătuit din α şi β-pinen, limonen, β-cariofilen, sabinen, δ-cadinen, camfen, olibanol, farnesol, felandren), etc.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

12,77 RON
14,47 RON
23,31 RON
20,81 RON
20,81 RON
104,88 RON