SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant ceai digestie perfecta 50g cutie dacia plant

Pret 5,89 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
R1X018332

Dacia plant ceai digestie perfecta 50g


Regleaza pofta de mancare si asimilatia, elimina balonarile, stimuleaza puternic digestia in dispepsie, indigestie sau anorexie.


Actiuni
creşte capacitatea digestivă, carminativă (elimină gazele intestinale), stomahică, stimulentă a secreţiilor gastrice şi intestinale, coleretică şi colagogă, reglatoare a apetitului şi asimilaţiei.


Indicatii
 se utilizează ca adjuvant în: capacitate digestivă slabă, balonare, dispepsii, indigestii, anorexie.
Contraindicatii
 sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.


Administrare
Adulţi şi tineri peste 14 ani:
-macerat la rece – se prepară dintr-o linguriţă cu pulbere (obţinută prin măcinarea plantelor cu o râşniţă electrică) adăugată la 250ml de apă rece, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, după care se strecoară. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi, după mesele principale.
-infuzie – se prepară dintr-o linguriţă cu vârf de plante adăugate la 250ml de apă clocotită, se menţine la temperatura camerei timp de 15min., după care se strecoară. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi, după mesele principale.
-pulbere cu administrare sublinguală – plantele se macină fin cu o râşniţă electrică. Se ia câte ½ de linguriţă de 3 ori pe zi, după mesele principale. Pulberea se ţine sub limbă timp de 10-15min., după care se înghite cu apă.

Copii 7-13 ani:
-infuzie – se prepară dintr-o linguriţă rasă cu plante adăugate la 250ml de apă clocotită, se menţine la temperatura camerei timp de 15min., după care se strecoară. Se administrează câte ½-1cană cu infuzie de 3 ori pe zi, după mesele principale.
În afecţiunile cronice se recomandă utilizarea produsului în cure de 3 luni, urmate de o pauză de 30 de zile.
   


Compozitie
 Plante: coriandru (Coriandrum sativum)- fructe (30%), chimen (Carum carvi)- seminţe (20%), fenicul (Foeniculum vulgare)- fructe (20%), dafin (Laurus nobilis)- frunze (10%), ghimbir (Zingiber officinale)- rizomi (10%), mentă (Menta piperita)- partea aeriană (10%).

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

4,76 RON