SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant ceai digestie perfecta 50g cutie dacia plant

Pret 5,89 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
R1X018332

Dacia plant ceai digestie perfecta 50g


Regleaza pofta de mancare si asimilatia, elimina balonarile, stimuleaza puternic digestia in dispepsie, indigestie sau anorexie.


Actiuni
creşte capacitatea digestivă, carminativă (elimină gazele intestinale), stomahică, stimulentă a secreţiilor gastrice şi intestinale, coleretică şi colagogă, reglatoare a apetitului şi asimilaţiei.


Indicatii
 se utilizează ca adjuvant în: capacitate digestivă slabă, balonare, dispepsii, indigestii, anorexie.
Contraindicatii
 sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.


Administrare
Adulţi şi tineri peste 14 ani:
-macerat la rece – se prepară dintr-o linguriţă cu pulbere (obţinută prin măcinarea plantelor cu o râşniţă electrică) adăugată la 250ml de apă rece, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, după care se strecoară. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi, după mesele principale.
-infuzie – se prepară dintr-o linguriţă cu vârf de plante adăugate la 250ml de apă clocotită, se menţine la temperatura camerei timp de 15min., după care se strecoară. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi, după mesele principale.
-pulbere cu administrare sublinguală – plantele se macină fin cu o râşniţă electrică. Se ia câte ½ de linguriţă de 3 ori pe zi, după mesele principale. Pulberea se ţine sub limbă timp de 10-15min., după care se înghite cu apă.

Copii 7-13 ani:
-infuzie – se prepară dintr-o linguriţă rasă cu plante adăugate la 250ml de apă clocotită, se menţine la temperatura camerei timp de 15min., după care se strecoară. Se administrează câte ½-1cană cu infuzie de 3 ori pe zi, după mesele principale.
În afecţiunile cronice se recomandă utilizarea produsului în cure de 3 luni, urmate de o pauză de 30 de zile.
   


Compozitie
 Plante: coriandru (Coriandrum sativum)- fructe (30%), chimen (Carum carvi)- seminţe (20%), fenicul (Foeniculum vulgare)- fructe (20%), dafin (Laurus nobilis)- frunze (10%), ghimbir (Zingiber officinale)- rizomi (10%), mentă (Menta piperita)- partea aeriană (10%).

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

6,34 RON
4,76 RON