SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant ceai glicemonorm 50g cutie dacia plant

Pret 5,89 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
R1X018334

Dacia plant ceai glicemonorm 50gReduce glicemia si colesterolul, fiind un excelent adjuvant in hiperglicemie si diabet zaharat de tip I si II, precum si in complicatii ale acestuia.


Actiuni
hipoglicemiantă, hipocolesterolemiantă.


Indicatii
se utilizează ca adjuvant în: diabetul zaharat de tip II, diabetul zaharat de tip I, complicaţii ale diabetului zaharat (retinopatie, diabetică, arterită diabetică, polinevrită diabetică, etc), hiperglicemie, hipercolesterolemie.


Contraindicatii
alergie la oricare dintre componentele produsului.


Precautii
în sarcină şi alăptare se administrează cu recomandarea medicului.


Administrare
-pulberea – amestecul de plante se macină fin cu o râşniţă electrică, după care se cerne prin sita pentru făină albă. Se ia, de regulă, câte o linguriţă de 4 ori pe zi, pe stomacul gol.
-maceratul la rece – se prepară din 2 linguriţe cu plante adăugate la 250ml de apă rece, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. În scop terapeutic se beau 3 căni cu macerat pe zi, cu 30min. înainte de mese.
-infuzia – se prepară din 2 linguriţe cu plante adăugate la 250ml de apă clocotită, se menţine timp de 15min. la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. În scop terapeutic se beau 3 căni cu infuzie pe zi, cu 30min. înainte de mese.


Compozitie
afin (Vaccinium myrtillus), frunze, 20%; brusture (Arctium lappa), rădăcină, 20%; păpădie (Taraxacum officinale), părți aeriene, 20%; dud (Morus nigra), frunze, 10%; mesteacăn (Betula pendula), 10%; fasole (Phaseolus vulgaris), teci fără semințe, 10%; urzică (Urtica dioica), părți aeriene, 10%.

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate