SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant ceai laxativ 50g cutie dacia plant

Pret 5,89 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
R1X018335

Dacia plant ceai laxativ 50g cutie


Elimina constipatia acuta si cronica, ajuta la eliminarea gazelor intestinale, stimuleaza activitatea biliara.


Actiuni
laxativă, carminativă, coleretică, colagogă, antiseptică intestinală


Indicatii
se utilizează ca adjuvant în constipaţie acută şi cronică


Contraindicatii
sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului
administrare
-pulberea – amestecul de plante se macină fin cu o râşniţă electrică, după care se cerne prin sita pentru făină albă. Se ia, de regulă, o linguriţă de pulbere de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se ţine sub limbă timp de 10-15min., după care se înghite cu apă;
-maceratul la rece – se prepară din 3 linguriţe cu plante adăugate la 250ml de apă rece, se menţine timp de 8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. În scop terapeutic se administrează o cană cu macerat, seara, înainte de culcare;
-infuzia – se prepară din 2 linguriţe cu plante adăugate la 250 ml de apă clocotită, se menţine timp de 20min. la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. În scop terapeutic se administrează o cană cu infuzie, seara, înainte de culcare.


Compozitie
cruşin (Rhamnus frangula), scoarță, 50%; lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra), rădăcină, 10%; senna (Cassia angustifolia), părți aeriene, 10%; fenicul (Foeniculum vulgare), fructe, 10%; cicoare (Cichorium intybus), rădăcină, 105; roiniţă (Melissa officinalis), părți aeriene, 10%.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

40,97 RON