SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant ceai sanatatea ficatului 50g cutie dacia plant

Pret 5,89 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
R1X018338

Dacia plant ceai sanatatea ficatului 50g


Are efecte intense de protectie a ficatului, stimulare a imunitatii si antivirale, fiind recomandat ca adjuvant in hepatite acute şi cronice, hepatite virale, toxice şi metabolice, insuficienţă hepatică, ciroză hepatică, tumori hepatice.
    Actiuni
hepatoprotectoare, stimulentă a funcţiilor hepatice, antivirală, imunostimulentă, depurativă, stimulează secreţia de interferon


Indicatii
se utilizează ca adjuvant în: hepatite acute şi cronice, hepatite virale, toxice şi metabolice, insuficienţă hepatică, ciroză hepatică, tumori hepatice


Contraindicatii
sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului


Administrare
Adulţi şi tineri peste 14 ani:
-macerat la rece – se prepară dintr-o linguriţă cu pulbere (obţinută prin măcinarea plantelor cu o râşniţă electrică) adăugată la 250ml de apă rece, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi, cu 30min. înainte de mese.
-decoct – se prepară dintr-o lingură cu plante adăugate la 250ml de apă clocotită, se fierbe timp de 15min., după care se lasă la răcit, se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu decoct pe zi, cu 30min. înainte de mese.
-pulbere cu administrare sublinguală – plantele se macină fin cu o râşniţă electrică. Se ia câte o linguriţă rasă de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se ţine sub limbă timp de 10-15min., după care se înghite cu apă.

Copii 7-13 ani:
-decoct – se prepară din 1/2 lingură cu plante adăugate la 250ml de apă clocotită, se fierbe timp de 15min., după care se lasă la răcit, se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează câte ½-1 cană cu decoct de 3 ori pe zi, cu 30min. înainte de mese.
Se recomandă utilizarea în cure de 3 luni, urmate de o pauză de 30 de zile.


Compozitie
astragalus (Astragalus membranaceus)-rădăcină (30%), brusture (Arctium lappa)-rădăcină (20%), păpădie (Taraxacum officinale)-rădăcină (20%), ganoderma (Ganoderma lucidum)- miceliu (15%), iarbă-mare (Inula helenium)-rădăcină (15%).

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

15,11 RON
5,89 RON
7,11 RON