SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant ceai sanatatea prostatei 50g cutie dacia plant

Pret 5,89 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
R1X018340

Dacia plant ceai sanatatea prostatei 50g


Recomandat in hipertrofia benigna de prostata, adenom de prostata si prostatite, datorita efectelor decongestive, antitumorale si regenerante tisulare la nivelul prostatei.


Actiuni
decongestivă şi antitumorală la nivelul prostatei, inhibitoare a 5-α-reductazei, inhibitoare directă a receptorilor androgenici, diuretică, antiseptică urinară (asupra colibacililor şi Proteus vulgaris), regenerantă tisulară la nivelul prostatei


Indicatii
se utilizează ca adjuvant în: hipertrofie benignă de prostată, adenom de prostată, prostatite
Contraindicatii
anemie hemolitică, alergie la oricare dintre componentele produsului
Precautii
se administrează cu prudenţă la pacienţii cu hipertensiune arterială


Administrare


Adulţi:
-macerat la rece – se prepară dintr-o linguriţă cu pulbere (obţinută prin măcinarea plantelor cu o râşniţă electrică) adăugată la 250ml de apă rece, se menţine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu macerat pe zi, cu 30min. înainte de mese.
-infuzie – se prepară dintr-o lingură cu plante adăugate la 250ml de apă clocotită, se menţine la temperatura camerei timp de 15min., apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi, cu 30min. înainte de mese.
-pulbere cu administrare sublinguală – plantele se macină fin cu o râşniţă electrică. Se ia câte o linguriţă rasă de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se ţine sub limbă timp de 10-15min., după care se înghite cu apă.

Se recomandă utilizarea în cure de 3 luni, urmate de o pauză de 30 de zile.
    Compozitie
pufuliţă-cu-flori-mici (Epilobium parviflorum)- partea aeriană (50%), palmier-pitic (Serenoa repens)- fructe (30%), ghimpe (Xanthium spinosum)- partea aeriană (20%)

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate