SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant ceai sanatatea rinichilor 50g cutie dacia plant

Pret 5,89 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
R1X018341

Dacia plant ceai sanatatea rinichilor 50g


Are efecte antiinfectioase, diuretice, antiinflamatorii reno-urinare, fiind util in infectii urinare - cistite, pielonefrite - sindrom entero-renal, microlitiaza urinara, guta


Actiuni
ACŢIUNI MAJORE:
diuretică, uricozurică (creşte eliminarea acidului uric prin urină), antispastică, antiseptică urinară, antibacteriană, antiinflamatoare, litotriptică urinară, depurativă, uşor hemostatică.

ALTE ACŢIUNI:

astringentă, antiseptică intestinală şi respiratorie, bronhodilatatoare, hipocolesterolemiantă, diaforetică


Indicatii
se utilizează ca adjuvant în: edeme, anurie, oligurie, infecţii şi inflamaţii ale tractului urinar (cistite, pielonefrite), microlitiază urinară, gută, sindrom entero-renal (infecţie globală a intestinului şi rinichilor, cu manifestări inflamatorii)
Contraindicatii
sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului

Administrare
Adulţi şi tineri peste 14 ani:
-infuzie – se prepară dintr-o lingură cu plante adăugate la 250ml de apă clocotită, se menţine la temperatura camerei timp de 15min., apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează 3 căni cu infuzie pe zi, cu 30min. înainte de mese.

Copii 7-13 ani:
-infuzie – se prepară din ½ de lingură cu plante adăugate la 250ml de apă clocotită, se menţine la temperatura camerei timp de 15min., apoi se strecoară şi se bea pe stomacul gol. Se administrează câte ½-1cană cu infuzie de 3 ori pe zi, cu 30min. înainte de mese.
Se recomandă utilizarea în cure de 3 luni, urmate de o pauză de 30 de zile.


Compozitie
cireş (Cerasus avium)- codiţe (20%), coada-calului (Equisetum arvense)- partea aeriană (20%), ienupăr (Juniperus communis)- fructe (20%), merişor (Vaccinium vitis-idaea)- frunze (20%), mesteacăn (Betula pendula)- frunze (20%)


"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

9,28 RON
47,74 RON
120,99 RON
30,10 RON
34,56 RON
93,21 RON