SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant coacaz negru 60cpr flacon dacia plant

Pret 30,74 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X019076

Dacia plant coacaz negru 60cpr flacon  dacia plant


Coacaz negru (Ribes nigrum)
Extract din muguri proaspeţi

Coacăzul-negru este un arbust de 1-2 m înălţime, cultivat de aproximativ 400 de ani în Europa, mai ales în regiunea Mării Baltice.
Cercetările recente au ajuns la concluzia că mugurii vegetali constituie un remediu terapeutic foarte valoros, datorită compoziţiei bogate în fitohormoni, enzime, aminoacizi şi minerale, substanţe care conferă proprietăţi specifice ţesuturilor embrionare vegetale şi mugurilor, acestea având capacitatea de regenerare şi reglare a funcţiilor vitale ale celulelor, putând astfel corecta dezechilibrele energetice şi hormonale care apar la nivelul ţesuturilor şi organelor. Mugurii de Coacăz-negru prezintă organotropism (acţiune ţintită pe un anumit organ) asupra glandei corticosuprarenale, având rol de reglare şi de corectare a dezechilibrelor energetice şi hormonale care apar la acest nivel. În plus, mugurii de Coacăz-negru stimulează procesele de drenare şi eliminare a compuşilor toxici sau reziduali din organism, fiind cunoscuţi pentru proprietăţile cortizonice naturale, lipsite de toxicitate şi efecte adverse.


Actiuni
stimulează glandele corticosuprarenale, determinând creşterea secreţiei de corticosteroizi (acţiune cortizon-like, antiinflamatoare şi antialergică), diuretic, antiseptic urinar.


Indicatii
se utilizează ca adjuvant în: insuficienţă corticosuprarenală (boala Addison), sindroame alergice acute şi cronice, rinite şi conjunctivite alergice, astm bronşic, bronşite alergice, urticarie, dermatite alergice, boli autoimune, boli dermatologice cronice, reumatism cronic degenerativ (artroze), poliartrită reumatoidă, stări inflamatorii cronice (respiratorii, digestive, renale, tegumentare, oftalmologice, etc).


Contraindicatii
hipercorticism, sindrom Cushing, diabet zaharat, hipertensiune arterială severă, alergie la mugurii de Coacăz-negru.
Observatii
tratamentul poate fi asociat cu plante specifice afecţiunilor vizate. În afecţiunile cronice, cu recomandarea medicului, poate substitui treptat tratamentul cu corticosteroizi de sinteză.

Administrare
Adulţi: câte 1 cpr. de 4 ori pe zi, înainte de mese (sau, la nevoie, câte 2cpr. de 4 ori pe zi, pe perioade scurte, de 7-10 zile). În situaţii de urgenţă, se pot lua 3 cpr. odată, după care se poate trece la modul de administrare obişnuit.
Tineri între 15 şi 18 ani: câte 1 cpr. de 3 ori pe zi, înainte de mese.
Copii între 7 şi 14 ani: câte ½ cpr. de 3 ori pe zi, înainte de mese.
Copii sub 7 ani: numai cu recomandarea medicului.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În dificultăţi de înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.
Plante: muguri de Coacăz-negru (Ribes nigrum)- extract hidroalcoolic 5:1 (450mg).

Ingrediente inactive: celuloză microcristalină, aerosil, stearat de magneziu.

COMPOZIŢIE CHIMICĂ: acizi diterpenici, ulei esenţial (alcătuit din limonen, sabinen, pinen, α şi β-felandren), glicozide, aminoacizi (alanină, prolină, arginină), derivaţi fenolici, vitamina C, etc.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

42,00 RON
42,51 RON
23,35 RON
30,91 RON
12,20 RON
17,78 RON