SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant faringoplant 60cpr flacon dacia plant

Pret 18,97 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X017248

Dacia plant faringoplant 60cpr flacon dacia plant

Echinacea si Propolis

COMPOZITIE
Propolis Denumirea de "propolisÂ" vine din limba greaca si, intr-o traducere aproximativa, ar insemna "partea din fata a cetatiiÂ".

De ce tocmai aceasta denumire?
Pentru ca albinele care produc aceasta substanta o folosesc pentru consolidarea, captusirea si izolarea stupului, care devine astfel o adevarata cetate. In contact cu apa din precipitatii, propolisul se intareste si devine dur si impermeabil ca piatra, nepermitand umezelii sa patrunda in stup.
De asemenea, propolisul este un antiseptic foarte puternic, anihiland bacteriile, ciupercile parazite si chiar virusurile, creand un mediu aproape perfect steril.
Atunci cand patrunde un pradator in stup, cum ar fi rozatoarele mici, acesta este ucis de veninul albinelor si apoi este invelit in ceara si propolis, impiedicand astfel descompunerea lui si infectarea mediului ambiant.
De fapt, propolisul este un extract din mugurii arborilor (in special din mugurii de plop, dar nu numai), care este cules si prelucrat de catre albine primavara devreme.
Propolisul este asadar, un produs de origine vegetala, care pastreaza multe din proprietatile plantelor din care a fost obtinut, fiind imbogatit insa cu anumite substante secretate de albine.
Rezultatul este un cicatrizant, regenativ, antiseptic, reglator hormonal si un stimulent imunitar de exceptie.
Catina (Hippophae rhamnoides) Contine cea mai mare cantitate de vitamine si minerale dintre plantele autohtone folosite in scop antiastenic si vitalizant, contine de asemenea acid linoleic si linolinic care sunt antioxidanti foarte buni.
Echinacea (Echinacea purpurea ) Este o planta foarte frumoasa si decorativa, de peste un metru inaltime, cu flori mari si rosii.
Echinacea este renumita pentru efectele sale imunostimulatoare (polizaharidele cu greutate moleculara mare pe care le contine intensifica fagocitoza; stimuleaza de asemenea si imunitatea umorala data de anticorpi specifici)
Ulei volatil de menta (Aetheroleumm mentha) Foarte folosita din cele mai vechi timpuri, menta este bogata in ulei volatil, contine de asemenea flavone si taninuri.
Are actiune antispastica digestiva, carminativa, coleretica, colagoga, bronhodilatatoare si calmanta psihoemotional.

ARE ACTIUNI: antifebril, imunostimulent, antibiotic, bacteriostatic, antiviral, antiseptic, antiinflamator, diaforetic, depurativ, analgezic, antitoxic, vitaminizant, remineralizant.
RECOMANDAT CA ADJUVANT IN: raceala comuna, faringita, laringita, traheita, amigdalita, bronsita, pneumonie, viroze respiratorii, sinuzite, rinite, gingivite, stomatite.

ADMINISTRARE:
PENTRU ADULTI SI COPII PESTE 14 ANI: de 3-4 ori cate 1-2 comprimate pe zi.
PENTRU COPII INTRE 5 SI 14 ANI: de 3 ori cate ˝-1 comprimat pe zi.
Pentru a obtine un efect optim, comprimatele se administreaza sublingual, inainte de mese.

CONTRAINDICATII
Alergie specifica la una dintre componentele produsului.
Se recomanda administrarea cu prudenta in cazul gravidelor si a femeilor care alapteaza.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

20,81 RON
12,72 RON
54,08 RON
9,67 RON
20,31 RON
23,31 RON