SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant ganozheolyth 60cps flacon dacia plant

Pret 32,70 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X016047

Dacia plant ganozheolyth 60cps flacon  dacia plant


absorbant intestinal, imunomodulator, detoxifiant, recomandat în diaree, intoxicatii cu metale grele si agenti chimici
Actiuni


ACŢIUNI MAJORE: adsorbant intestinal, detoxifiant, antioxidant, imunomodulator, antiviral (prin stimularea producerii de interferon), hepatoprotector, stimulent al circulaţiei periferice şi cerebrale, îmbunătăţeşte oxigenarea ţesuturilor, măreşte longevitatea.

ALTE ACŢIUNI: antiinflamator, analgezic, hipolipemiant, slab hipoglicemiant, hipotensiv uşor, antitrombotic, antibacterian.


Indicatii
se utilizează ca adjuvant în: diaree acută şi cronică, colite de fermentaţie, colite de putrefacţie, meteorism (balonare), gastrite hiperacide, intoxicaţii cu metale grele sau cu agenţi chimici, afecţiuni generate de scăderea imunităţii, infecţii recidivante (respiratorii, urinare, sinusale, etc.), boli de piele.
În cazul persoanelor sănătoase, se recomandă administrarea în scopul îmbunătăţirii calităţii vieţii: eliminarea toxinelor, îndepărtarea stresului oxidativ, scăderea gradului de îmbătrânire a celulelor şi ţesuturilor, mărirea randamentului fizic şi psihic.


Contraindicatii
alergie la oricare dintre componentele produsului.
Precautii
în sarcină şi alăptare se administrează cu recomandarea medicului.


Administrare
Adulţi: câte 1 cpr. de 3 ori pe zi, înaintea mesei.
Tineri între 15 şi 18 ani: câte 1 cpr. de 2 ori pe zi, înaintea mesei.
Copii între 7 şi 14 ani: câte ½ cpr. de 2-3 ori pe zi, înaintea mesei.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În dificultăţi de înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.
Compozitie
tuf zeolitic mineralizat- cu 83,3% zeolit (600mg), ganoderma- extract cu 21%
polizaharide (300mg).

Ingrediente inactive: celuloză microcristalină.


ZEOLIT. Zeoliţii sunt aluminosilicaţi naturali, hidrataţi, cu structură cristalină, care se găsesc în natură sub formă unor depozite de tuf vulcanic. Cercetările rontgenometrice au arătat că, structurile cristaline ale zeoliţilor sunt formate din reţele tridimensionale. Particularitatea acestui mineral constă în proprietatea cristalelor de a fi foarte poroase, fiind traversate de numeroase canale submicroscopice, care formează un schelet anionic (cu încărcătură electrică negativă). Datorită structurii microporoase au capacitatea de a absorbi particule cu sarcină electrică pozitivă (cum ar fi metalele grele) dar şi molecule de dimensiuni mici, care sunt incorporate în aceşti pori, ajutând la eliminarea lor. Astfel se poate explica capacitatea zeoliţilor de a elimina toxine, bacterii, gaze intestinale, metale grele sau radicali liberi, datorită includerii lor în această reţea de canale submicroscopice din structura cristalului, care o dată cu traversarea tubului digestiv, reuşeşte să cureţe pereţii intestinali, ajutând la eliminarea lor.

GANODERMA (Ganoderma lucidum). În medicina tradiţională chineză ganoderma este considerată un ``elixir al nemuririi``, având capacitatea de a creşte longevitatea şi de a vindeca numeroase boli. În China este utilizată de peste 4000 de ani, fiind folosită în tratamentul cancerului, tulburărilor hepatice, hipertensiunii arteriale şi altor maladii. Ganoderma lucidum este o ciupercă din clasa Basidiomycetes, care are în compoziţie peste 200 de substanţe bioactive, ea fiind studiată de oamenii de ştiinţă datorită efectelor farmacodinamice deosebite pe care le are, ea fiind considerată a avea efecte Rasayana (reîntineritoare); de asemenea, ganoderma creşte longevitatea, reduce oboseala mentală şi fizică, menţine vitalitatea organismului, susţine şi modulează sistemul imunitar, îmbunătăţeşte performanţele în general. Substanţele bioactive răspunzătoare de apariţia efectului farmacodinamic sunt: lanostanoizii triterpenici (acizii ganoderici γ-θ din spori, acizii ganoderici A-Z, acizii lucidenici A-N, alcoolii ganoderici, lucialdehidele A-C din miceliu), germaniu organic, polizaharidele, etc.

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

115,98 RON
16,35 RON
10,90 RON
11,92 RON
27,66 RON
18,44 RON