SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant ginsenmax 60cps flacon dacia plant

Pret 32,70 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X016715

Dacia plant ginsenmax 60cps flacon dacia plant

Actiuni
ACŢIUNI MAJORE: vitalizant, vitaminizant, remineralizant, anabolizant (creşte sinteza de proteine), afrodiziac, gonadotrop la bărbaţi, fertilizant la femei, creşte rezistenţa la efort fizic şi intelectual, îmbunătăţeşte virilitatea, stimulează activitatea cerebrală, stimulează forţa mentală şi fizică, ameliorează memoria.

ALTE ACŢIUNI: imunostimulent, antihipertensiv, stimulent cardiac, uşor hipocolesterolemiant, tonic digestiv, uşor hipoglicemiant, antistres.

Indicatii
se utilizează ca adjuvant în: stări de oboseală şi devitalizare, astenie fizică şi psihică, debilitate fizică, convalescenţă, tulburări de memorie, senilitate precoce, disfuncţii sexuale, stres, în perioadele de efort fizic şi intelectual susţinut şi în geriatrie.

EFECTE ADVERSE:
pot apărea reacţii alergice.

Contraindicatii

alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.

Precautii
în sarcină şi alăptare se administrează cu recomandarea medicului.

Administrare
Adulţi şi tineri peste 14 ani: câte 1 cpr. de 3 ori pe zi, înaintea mesei.
În situaţii solicitante pot fi administrate câte 2cpr. de 3 ori pe zi, înaintea mesei.
Copii între 10 şi 14 ani: câte ½ comprimat de 3 ori pe zi, înaintea mesei.
Copii sub 10 ani: se recomandă cu avizul medicului, în funcţie de vârstă şi greutate.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În dificultăţi de înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.
Compozitie
Plante şi produse apicole: ginseng- extract 5% (250mg), cătină- extract 10:1 (150mg), polen (100mg).

Ingrediente inactive: lactoză, celuloză microcristalină, aerosil.

GINSENG (Panax ginseng)
Ginseng este o plantă utilizată în medicina tradiţională chineză de peste 2000 de ani pentru creşterea vitalităţii, a performanţelor fizice, eliminarea stărilor de oboseală, epuizare, stres, în caz de infertilitate masculină, pierderea memoriei, pentru stimularea imunităţii şi ca afrodisiac. De asemenea, tratatele medicale chineze recomandă planta pentru creşterea longevităţii precum şi în tratamentul cancerului. Denumirea ştiinţifică a plantei ''Panax'' provine din grecescul ''pan'' care înseamnă toate şi ''akos'' care înseamnă a vindeca, fapt care desemnează calităţile sale de panaceu. În limba chineză, cuvântul ginseng înseamnă chintesenţa unui bărbat (gin-bărbat, seng-esenţă), planta mai fiind denumită şi ''rădăcina vieţii'' sau ''chintesenţa lumii''. În compoziţia chimică a plantei au fost identificate următoarele substanţe bioactive: ginsenozide, poliholozide, alcooli poliinici (panaxinol şi panaxidol), hidocarburi poliinice (ginsenoinele A-K), etc.

CĂTINA (Hippophae rhamnoides)
Cătina este un arbust spinos care creşte începând de la nisipurile litorale până în regiunile muntoase. În medicina tradiţională rusă, cătina se utilizează în tratamentul topic al bolilor de piele şi oculare. Fructul de cătină are în compoziţie de 2 ori mai multă vitamina C decât măceşul şi de 10 ori mai mult decât citricele, el constituind o importantă sursă de vitamina C. Planta mai conţine: vitaminele B1, B2, E, P, PP, provitamine D, carotenoide (α şi β-caroten, licopină, zeaxantină), acid folic, flavonoide (quercetină, kaempferol, siringetină, isoramnetină, miricetină), proantociani, acizi fenolici (galic, protocatechic, vanilic, salicilic, cinamic, cafeic, ferulic, p-cumaric), trans-resveratrol, acizi triterpenici (ursolic şi oleanolic), lipide (gliceride ale acizilor palmitic, oleic, linoleic, linolenic), oligoelemente (Ca, P, Mg, K, Fe, Na), steroli (β-sitosterol), zaharuri, etc.

POLEN
Se prezintă sub formă de pulbere granulată, fiind cules de albine, care îl recoltează de la numeroase specii de flori. După colectare, polenul are forma unor grăuncioare de culori variate, de la alb până la negru intens, predominant fiind cel galben, portocaliu sau brun. Polenul este considerat un aliment nutritiv datorită conţinutului ridicat în: proteine, aminoacizi esenţiali şi neesenţiali, glucide, minerale (calciu, fosfor, potasiu, fier, magneziu, iod), vitamine din complexul B (B1, B2, B3, B6, acid folic, B12), C, E, betacaroten, lipide (acid oleic, linoleic, palmitic, arahidonic), flavonoide (rutină, quercetină, miricetină), fenoli, enzime, etc. El manifestă proprietăţile florilor de la care a provenit astfel încât, polenul de tei este calmant şi sedativ, polenul de păpădie are acţiune depurativă, polenul de cimbrişor stimulează circulaţia sanguină, etc. Polenul fiind însă un amestec polifloral îmbină calităţile plantelor de la care a fost extras, fiind recomandat în: anemii, carenţe proteice, boli hepatice (datorită conţinutului ridicat de proteine şi aminoacizi are acţiune regenerantă la nivelul celulelor hepatice), carenţe de vitamine şi minerale, astenie, neurastenii, devitalizare, stări de oboseală şi slăbiciune, surmenaj, efort fizic şi intelectual, convalescenţă şi în geriatrie. De asemenea, polenul este un bun remediu pentru copiii astenici, rahitici, anemici, cu apetit capricios şi cu recurenţe infecţioase respiratorii.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

22,76 RON
120,02 RON
68,87 RON
57,07 RON
124,89 RON
160,66 RON