SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant imunostimulent sirop 200ml flacon dacia plant

Pret 20,93 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X017444

Dacia plant imunostimulent sirop 200ml flacon dacia plant

Produsul Imunostimulent reprezintă o asociere de plante și produse apicole care acționează atât asupra imunității organismului cât și asupra afecțiunilor deja contactate ca urmare a slăbirii mecanismelor imunitare.

 Actiuni.

Imunostimulent, antiviral, fluidifiant al secreţiilor bronhice, expectorant, bronhodilatator, antiseptic respirator şi urinar, antiinflamator, depurative.

Indicatii.

Se utilizează ca adjuvant în: gripă, răceală, viroze respiratorii, bronşite acute şi cronice, traheite, traheo-bronşite, amigdalite, sinuzite, infecţii urinare (cistite, uretrite), infecţii recidivante, herpes, zona zoster.

 Mod de administrare.

- Adulţi şi copii peste 14 ani: câte o lingură de sirop de 3-4 ori pe zi, înainte de mese.

- Copii 8-14 ani: câte o linguriţă de sirop de 3-4 ori pe zi, înainte de mese.

- Copii 2-7 ani: câte 1/2-1 linguriţă de sirop de 3 ori pe zi, înainte de mese.

În scop profilactic se poate administra sub formă de cure de 2-4 săptămâni.

 Contraindicatii.

Diabet zaharat, alergie la propolis sau la produse apicole, alergie la oricare din componentele produsului.

 Prezentare:

Flacon de 200 ml

Producator:

Dacia Plant

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

69,00 RON
69,00 RON
52,92 RON
24,87 RON
75,47 RON
4,35 RON