SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant ingeras febrostop sirop 200ml

Pret 22,24 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
PX0006299

Dacia plant ingeras febrostop sirop 200ml

Siropul ingeras febrostop  este un produs natural recomandat copiilor pentru menţinerea temperaturii trupului în limite normale.

FEBRA

Febra reprezintă un simptom caracterizat prin creşterea temperaturii corpului peste 38 grade Celsius. Intervalul cuprins între 37 şi 37,9 grade Celsius poate fi definit ca subfebrilitate.

Mecanismul de producere al febrei implică existenţa pirogenelor, substanţe care acţionează pe centrii termoreglării din hipotalamus, determinând creşterea bruscă a temperaturii corpului. Pirogenele pot fi substanţe exogene (bacterii, endotoxine bacteriene, virusuri, protozoare etc.) sau endogene (cea mai puternică fiind interleukina-1).

Febra poate fi de două tipuri: infecţioasă – cauzată de agenţi patogeni (virusuri sau bacterii) şi neinfecţioasă (care apare în neoplazii, leucemii, lupus eritematos, traumatisme etc.), fiind chiar o reacţie de luptă împotriva agresorilor (bacterii, virusuri sau celule canceroase). Cel mai frecvent este semn al unei răceli. Febra este însoţită de următoarele simptome: senzaţie de frig, frisoane, dureri de cap, dureri musculare, transpiraţie, roşeaţa obrajilor, somnolenţă, anorexie (lipsa poftei de mâncare), polipnee (creşterea numărului de respiraţii pe minut), tahicardie (creşterea frecvenţei cardiace), incapacitate de concentrare, dificultăţi de adormire etc. Instalarea febrei necesită tratament antipiretic însă, o dată cu acesta, trebuie tratată şi cauza care a produs febra. În cazul celor mici, părinţii trebuie să apeleze la medic imediat cum observă un acces febril deoarece creşterea temperaturii poate determina apariţia convulsiilor.

Contribuie la

       ·         menţinerea temperaturii trupului în limite normale,

·         decongestionarea căilor respiratorii şi menţinerea sănătăţii arborelui bronşic,

·         reglarea temperaturii trupului prin efect sudorific,

·         menţinerea sănătăţii tractului digestiv,

·         susţinerea apetitului alimentar.

 Contraindicatii

 Intoleranţă la oricare dintre componentele produsului.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

47,40 RON
32,00 RON
Pret: 11,50 RON   Pret 9,20 RON
16,09 RON
13,40 RON
Pret: 89,47 RON   Pret 67,10 RON