SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant magneziu organic 60cps flacon dacia plant

Pret 29,72 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P1X023456

Dacia plant magneziu organic 60cps flacon dacia plant

MAGNEZIU ORGANIC este un produs natural conceput pentru protejarea organismului împotriva stresului şi funcţionarea normală a sistemului muscular.

DESPRE  MAGNEZIU
În organism, peste 50% din cantitatea totală de magneziu se află în oase (sub formă de fosfat de magneziu şi carbonat de magneziu), alături de calciu jucând un rol important în formarea ţesutului osos. Restul de magneziu se regăseşte în muşchi, sânge şi în ţesuturi moi.

Doza zilnică recomandată: 375 mg conform Directivei 2008/100/EC.

Carenţa de magneziu:
Deficitul de magneziu poate conduce la apariţia spasmelor musculare (spasmofilie, tetanie, crampe), tremurăturilor sau chiar a convulsiilor. De asemenea, poate determina deficite de calcificare la nivel osos, osteoporoză şi fracturi la traumatisme minore. Scăderea concentraţiei de magneziu a fost implicată atât în apariţia aritmiilor, cât şi a infarctul miocardic.

 

Contribuie la

MAGNEZIU contribuie la:
•funcţionarea normală a sistemului nervos,
•funcţionarea normală a sistemului muscular,
•menţinerea sănătăţii sistemului osos,
•menţinerea sănătăţii dinţilor,
•menţinerea sănătăţii psihice,
•metabolismul energetic normal,
•echilibrul electrolitic,
•sinteza normală a proteinelor.

FITOCOMPLEXUL contribuie la:
•protejarea organismului împotriva stresului,
•funcţionarea normală a sistemului nervos şi muscular,
•menţinerea sănătăţii psihice.

 

Contraindicatii

Sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

108,81 RON
22,76 RON
28,45 RON
48,00 RON
57,21 RON
71,83 RON