SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant noni 60cpr flacon dacia plant

Pret 35,32 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X018658

Dacia plant noni 60cpr flacon  dacia plant


Noni este un renumit fruct exotic supranumit pe buna dreptate ``regele fructelor`` datorită substanţelor bioactive deosebit de valoroase care ii conferă proprietăţi excelente: analgezic si antidepresiv, antioxidant puternic, reglator al somnului, intaritor al intregului organism prin aportul de aminoacizi, vitamine si saruri minerale, adaptogen.
(Morinda citrifolia)


    Originar din insulele Pacificului de Sud, Noni este un arbust tropical din familia Rubiaceae care creşte doar în sălbăticie, fiind întâlnit în pădurile extinse din Polinezia, Hawaii, Tahiti şi Malaezia. Noni este una din cele mai importante plante medicinale tradiţíonale polineziene, fiind utilizată de peste 2000 de ani pentru o mare varietate de afecţiuni.
    Fructul de noni este supranumit şi ``regele fructelor`` datorită substanţelor bioactive deosebit de valoroase care ii conferă următoarele proprietăţi: induce formarea de endorfine, prezentând acţiune analgezică şi antidepresivă (prin xeronină), favorizează menţinerea nivelelor de serotonină şi melatonină, ajutând astfel la reglarea somnului şi la menţinerea unei stări de bună dispoziţie (prin scopoletină), susţine metabolismul proteic şi forţa vitala a corpului (prin aportul de aminoacizi, vitamine şi săruri minerale), reduce nivelul de oxidare al grăsimilor din organism, accelerează formarea de monoxid de azot, având ca efect vasodilataţia arterială, conferă un efect adaptogen necesar omului modern din zilele noastre.


Actiuni
imunostimulentă, antitumorală, antiangiogenică, antioxidantă (inhibă oxidarea LDL-colesterolului), antiinflamatoare, analgezică, detoxifiantă, antibacteriană, antihelmintică (contra Ascaris lumbricoides), îmbunătăţeşte metabolismul glucozei.


Indicatii
se utilizează ca adjuvant în: imunitate scăzută, dureri articulare şi musculare (reumatice, posttraumatice, etc), dureri dentare, deficit de săruri minerale şi vitamine, creşterea glicemiei, creşterea colesterolului, reducerea stresului oxidativ, perturbări induse de stres.

În medicina tradiţională este recomandat ca: depurativ, adaptogen, remineralizant, în stări de oboseală cronică, convalescenţă, senilitate, dureri de cap, tulburări digestive, inapetenţă, constipaţie, tulburări de atenţie şi concentrare la copii, hipoacuzie, dependenţă de alcool, tutun, etc.
Contraindicatii
boli autoimune, transplant de organe, hipekaliemie, insuficienţă renală, asocierea cu diuretice care economisesc potasiu, sarcină, alăptare, alergie la noni.


Administrare
Adulţi şi tineri peste 14 ani: câte 1 cpr. de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.
Adulţii pot administra pe perioade scurte (2-4 săptămâni), câte 2 cpr. de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.
Copii 7-13 ani: câte ½-1 cpr. de 3 ori pe zi, cu 30 minute înaintea mesei.
Copii sub 7 ani: după sfatul medicului.
Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultăţi la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.


Compozitie
Ingrediente active: Noni (Morinda citrifolia) extract apos (maltodextrina) 10:1 din fructe (500mg). Ingrediente inactive: celuloză microcristalină, stearat de magneziu, aerosil.

COMPOZIŢIE CHIMICĂ:

polizaharide, derivaţi antrachinonici (damnacantal, morindonă, dimetilmorindol), iridoide (L-asperulosidă, acid asperulosidic), scopoletină, aminoacizi, săruri minerale (K, Ca, Na, Mg), flavonoide, proxeronină, carotenoide, acizi triterpenici (acid ursolic), β-sitosterol, etc.

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

52,00 RON
32,70 RON
24,69 RON
34,22 RON
51,64 RON
33,84 RON