SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant normocolesterol 60cps buc dacia plant

Pret 22,24 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X005716

Dacia plant normocolesterol 60cps buc dacia plant

Colesterolul face parte, alături de trigliceride, din marea clasă a lipidelor. Lipidele (grăsimile) constituie alături de proteine, glucide (zaharuri), vitamine şi minerale sursa activă de nutrimente necesare menţinerii vieţii. Cu toate acestea, din cauza alimentaţiei incorecte, a stresului şi a predispoziţei moştenite, metabolismul lipidic se dereglează şi se formează mai mult colesterol şi trigliceride care, treptat, încep să se depună atât vizibil, prin creşterea greutăţii corporale, cât şi invizibil, pe pereţii vaselor de sânge, ceea ce duce la îngroşarea pereţilor vaselor de sânge (ateroscleroza) şi la creşterea riscului de îmbolnăviri cardiovasculare.   GUGUL (Comiphora mukul) - 50mg
Plantă folosită de peste 2000 de ani în India pentru calităţile ei remarcabile în reglarea greutăţii corporale prin arderea grăsimilor. De asemenea este un protector cardiac redutabil deoarece împiedică depunerea grăsimilor pe pereţii vaselor de sânge (reduce riscul arterosclerozei), scade agregabilitatea trombocitelor (scade riscul formării cheagurilor în artere şi vene) şi totodată este un antioxidant foarte bun, ceea ce duce la stoparea oxidării grăsimilor (colesterol rău) care se pot depune în artere. Ştiinţa modernă a descoperit mecanismul prin care planta manifestă atât de multe efecte miraculoase: gugul blochează activitatea unui receptor din celula hepatică (farnesoid X receptor FXR), ce este responsabil de legarea acizilor biliari, care uzual menţin nivelele de cholesterol normale. În corpul uman, aproximativ 500mg de colesterol sunt transformate zilnic în acizi biliari iar acest aspect este important mai ales pentru cei care mănâncă multe grăsimi.

Compoziţie GHIMBIR (Zingiber officinale) - 50mg
Are o aromă placută, gust picant, stimulează pofta de mâncare, este carminativ (combate balonarea), antiemetic (combate greaţa şi răul de maşină), antiseptic, diuretic, combate febra, este folosit în afecţiuni respiratorii (răceală şi tuse) şi în afecţiuni reumatismale. Ghimbirul este unul dintre puţinele condimente iuţi care nu dau iritaţii gastrice la doze uzuale.

PĂPĂDIE (Taraxacum officinale) - 100mg
Este utilă atât în caz de hipercolesterolemie cât şi de hiperglicemie. În cazul unei diete neechilibrate este folosită pentru acţiunea sa generală de purificare a organismului.

CICOARE (Cichoricum intybus) - 100mg
Cu un conţinut bogat în principii amare şi acizi, cicoarea este un excelent depurativ, atât prin funcţia hepatică (detoxifiant hepatic), cât şi prin funcţia laxativă.

BRUSTURE (Arctium lappa) - 100mg
Rădăcina de brusture este un foarte bun depurativ şi este bogată în insulina, acizi, vitamine şi fitosteroli. Amplifică toate procesele de eliminare: pe cale intestinală (laxativ), pe cale reno-urinară (diuretic) şi prin piele (sudorific).

MESTEACĂN (Betula pendula) - 50mg
Plantă autohtonă cu acţiuni curative multiple, având un efect deosebit de puternic în reglarea nivelului colesterolului şi glicemiei.

TURMERIC (Curcuma longa) - 50mg
Condiment picant aromatic cu proprietăţi tinctoriale (colorante), creşte capacitatea de digestie, scade riscul depunerilor de grăsimi pe pereţii vaselor de sânge.

Coriandru (Coriandrum sativum) - 5mg

excipienţi : Celuloză microcristalină, Lactoză, Aerosil.   Acţiuni scade cantitatea de grăsimi din sânge (hipolipemiant), scade colesterolul (hipocolesterolemiant), scade trigliceridele, stimulează activitatea ficatului, coleretic, colagog, stomahic, antispastic, tonic amar, stimulent al peristaltismului, reglează greutatea corporală.   Recomandat în valori crescute ale colesterolului, arterită obliterantă, diabet si tulburări asociate (în special bolile vasculare), ischemie cardiacă asociată cu hipercolesterolemie   Administrare PENTRU ADULŢI ŞI COPII PESTE 14 ANI: 1 comprimat de 3 ori pe zi înainte de mese (adulţii pot lua si de 3 ori pe zi câte 2 comprimate pe perioade scurte, de 2-3 săptămâni, ăn situaţii solicitante)
PENTRU COPII ÎNTRE 10 ŞI 14 ANI: 1/2 comprimat de 3 ori pe zi înainte de mese.
PENTRU COPII SUB 10 ANI: după vârstă şi greutate, cu avizul medicului.
Comprimatele se iau cu puţină apă.   Contraindicaţii graviditate şi lehuzie. Prudenţă în caz de intoleranţă la lactoza.  
Denumiri similare la Suplimente nutritive DACIA PLANT Normocolesterol - 60 comprimate: Normocolesterol 60 comprimate, Normocolesterol60comprimate, Normocolesterol 60 comprimate, Normocolesterol-60comprimate
"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

102,82 RON
21,95 RON
26,35 RON
142,52 RON
21,95 RON
172,42 RON