SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant pachet gastrocalm 60cps 1+1 gratis

Pret 24,64 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
PX0006659

Gastrocalm DACIA PLANT 60 cpr

Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină; gălbenele (Calendula officinalis)- flori (100 mg); salcâm (Robinia pseudacacia)- flori (100 mg); lactoză monohidrat; roiniţă (Melissa officinalis) - părţi aeriene (75 mg); zmeur (Rubus idaeus) - frunze (75 mg); lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra)- rădăcină (50 mg); obligeană (Acorus calamus)- rădăcină (50 mg); scorţişoară (Cinnamomum cassia) - scoarţă (50 mg); dioxid de siliciu coloidal.

Descriere: Gastrocalm este un produs natural recomandat pentru menţinerea sănătăţii stomacului.

Contribuie la menţinerea sănătăţii stomacului, prin: protejarea mucoasei gastrice; normalizarea secreţiei de suc gastric; reducerea spasmelor care apar la nivelul stomacului.

Contraindicatii: Alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.

Precautii: În sarcină şi alăptare se administrează cu recomandarea medicului.

Mod de administrare:

Adulţi şi tineri peste 14 ani: câte 1-2 comprimate de 4 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

Copii cu vârste cuprinse între 7 şi 13 ani: jumătate din doza adultului, după greutate şi vârstă.

Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

 A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produs notificat de SNPMAPS, notificare nr. 6922/28.06.2012.

Produs: S.C. DACIA PLANT SRL.

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

143,49 RON
48,00 RON
16,22 RON
24,87 RON
199,00 RON
16,63 RON