SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant salix 72 cpr flacon

Pret 24,20 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
PX0007494

Dacia plant salix 72 cpr flacon

SALIX 500 este un produs natural recomandat pentru menţinerea sănătăţii articulaţiilor, ligamentelor, tendoanelor şi muşchilor.

ISTORIC:
Salcia este o plantă utilizată încă din antichitate, egiptenii şi asirienii folosind scoarţa arborelui pentru a combate durerea şi inflamaţia. Salcia era, de asemenea, recomandată în durerile din timpul naşterii de către Hippocrate şi Dioscoride, unii dintre cei mai renumiţi medici ai antichităţii. Planta este considerată a fi sursa originală a aspirinei deoarece, în anul 1838, din scoarţa de salcie a fost extras pentru prima dată acidul salicilic din care, în Germania, a fost obţinută ulterior pe cale de sinteză, aspirina. În medicina tradiţională, salcia era întrebuinţată în: reumatism, dureri articulare, dureri de spate, răceală, gripă, dureri de cap, febră, nevralgii, dureri musculare.
În compoziţia plantei au fost identificate următoarele substanţe bioactive: derivaţi de alcool salicilic (salicozidă, salirepozidă, salicortozidă, populozidă), saligenol (alcool salicilic), acid salicilic etc.

Contribuie la

- funcţionarea normală a sistemului osteo-articular şi muscular
- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Contraindicatii

Tulburări grave ale funcţiilor hepatice şi renale, deficit de glucozo-6-fosfat-dehidrogenază, copii şi adolescenţi cu boli febrile, sarcină, alăptare, alergie la aspirină sau la salicilaţi, alergie la oricare dintre componentele produsului.

  • Adulţi şi tineri peste 14 ani: câte 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.
    Copii 7-13 ani: câte ½-1 comprimat de 2 ori pe zi, cu 30 de minute înaintea mesei.

    Comprimatele se înghit cu apă sau se sfărâmă în gură. În caz de dificultate la înghiţire, comprimatele se pot rupe în două.

    Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină; salcie (Salix alba)– extract apos cu 15% salicozidă (salicină) din scoarță (270 mg); stearat de magneziu; dioxid de siliciu coloidal; ulei esenţial de pin (Pinus sylvestris) (1 mg).
    1 comprimat conţine 40 mg de salicină.
"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

2,99 RON
19,30 RON
32,24 RON
18,90 RON
27,61 RON
70,90 RON