SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant silimarina 14000 60cps flacon dacia plant

Pret 44,94 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X023979

Dacia plant silimarina 14000 60cps flacon dacia plant

SILIMARINA este componenta biologic activă din planta armurariu, fiind recomandată pentru regenerarea şi detoxifierea ficatului.

1 comprimat conţine 280 mg silimarină, echivalent a 14 g de armurariu

Rețeta inovativă a produsului este realizată de Prof. Univ. Dr. Farm. Ursula Stănescu, membru al Academiei de Științe medicale din România, un nume de referință în domeniul fitoterapiei.
Este un produs aflat sub controlul curent de calitate al Disciplinei de Farmacognozie al Facultății de Farmacie a Universității de Medicină și Farmacie ,,Gr. T. Popa” Iași.

 

GLOSAR - ARMURARIU
Armurariul face parte din familia Asteraceae, fiind o plantă care se foloseşte de peste 2000 de ani pentru menţinerea sănătăţii ficatului. Primele utilizări în scopuri medicinale ale plantei au fost realizate de către medicul grec Dioscoride, care folosea armurariu pentru tratarea muşcăturilor de şarpe. În anul 1597, celebrul botanist Gerard menţiona faptul că, armurariul era o plantă de mare ajutor, fiind utilizat  pentru menţinerea sănătăţii ficatului; naturalistul englez Nicholas Culpeper confirmând în anul 1650 eficienţa acestuia. Interesul ştiinţific pentru armurariu s-a conturat abia în anul 1970, când s-au demonstrat efectele farmacodinamice ale acestuia. Studii de specialitate au identificat în compoziţia sa chimică un complex flavonoidic denumit silimarină (alcătuit din silibină, silicristină şi silidianină), care reprezintă componenta biologic activă, răspunzătoare de acţiunile sale benefice.

 

Contribuie la

•protejarea şi regenerarea celulelor hepatice;
•detoxifierea ficatului;
•susţinerea funcţiilor hepatice;
•protejarea celulelor ficatului cât și a celorlalte organe împotriva stresului oxidativ.
 

 

Contraindicatii

Alergie la oricare dintre componentele produsului.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate