SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant somnofort 72 cpr flacon

Pret 44,94 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
PX0007500

Dacia plant somnofort 72 cpr flacon

SOMNOFORT este un supliment alimentar creat special pentru a vă bucura de un somn odihnitor. Conţine o combinaţie de melatonină şi extracte vegetale, care vă va ajuta să adormiţi mai uşor şi să aveţi un somn liniştit peste noapte.


Rețeta inovativă a produsului este realizată de Prof. Univ. Dr. Farm. Ursula Stănescu, membru al Academiei de Științe medicale din România, un nume de referință în domeniul fitoterapiei.
Este un produs aflat sub controlul curent de calitate al Disciplinei de Farmacognozie al Facultății de Farmacie a Universității de Medicină și Farmacie ,,Gr. T. Popa” Iași.
 

GLOSAR - SOMNUL
Somnul reprezintă o stare fiziologică a sistemului nervos central care se caracterizează prin diminuarea sensibilităţii faţă de influenţa stimulilor externi.
De regulă, în cursul somnului se parcurg o serie de cicluri care se diferenţiază între ele prin profunzime, activitate cerebrală şi intensitate a mişcării globilor oculari. Pentru un somn normal, succesiunea fazelor (adormirea, somnul superficial, somnul de profunzime medie, somnul profund) şi ciclicitatea lor sunt absolut indispensabile, mai ales somnul profund şi faza REM (Rapid Eye Movement) trebuind să se păstreze nealterate.
Cele mai mari probleme le creează reducerea sau suprimarea fazei REM (în care visăm), deoarece prin lipsa prelungită a acesteia ni se ia posibilitatea prelucrării, în subconştient, a evenimentelor şi impresiilor acumulate peste zi, urmarea fiind instalarea unor tulburări neurologice.
Persoanele care obişnuiesc să se culce după ora 23 vor avea faze REM scurte şi un somn neodihnitor. În mod asemănător, cei care lucrează noaptea îşi perturbă somnul.
Administrarea unor preparate din produse vegetale favorizează instalarea somnului (cu păstrarea intactă a fazei REM iniţiale), fără a provoca a doua zi senzaţia de mahmureală (hang-over) cunoscută în cazul somniferelor de sinteză.
Condiţia ca acestea să funcţioneze este, desigur, realizarea unor cerinţe minime favorabile: închiderea luminii, a televizorului, a radioului etc.

 

Contribuie la

•instalarea somnului;
•obţinerea unui somn de calitate;
•normalizarea duratei somnului;
•menţinerea unui ritm circadian normal.

 

Contraindicatii

Sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre componentele produsului.

Administrare

Adulţi şi tineri peste 14 ani: 1-2 comprimate seara, cu 30 de minute înainte de culcare.

Comprimatele se înghit întregi sau sfărâmate, cu suficientă apă (150 ml). În caz de dificultate la înghiţire,comprimatele se pot rupe în două.

OBSERVAŢII: 
Produsul poate fi recomandat conducătorilor auto şi persoanelor care prestează activităţi în care este necesară o atenţie sporită deoarece, acesta nu influenţează în mod negativ reflexele. Nu dă dependenţă fizică sau psihică, chiar dacă se administrează o perioadă îndelungată.

Ingrediente celuloză microcristalină; valeriană (Valeriana officinalis) - extract hidroalcoolic 4:1 din rădăcini (300 mg); passiflora (Passiflora incarnata) - extract hidroalcoolic 4:1 (pe suport de maltodextrină 5%) din flori (200 mg); hamei (Humulus lupulus) -  extract hidroalcoolic 4-6:1 (pe suport de maltodextrină din grâu) din conuri (100 mg);  stearat de magneziu; dioxid de siliciu coloidal; melatonină - pulbere (1,5 mg).

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

21,90 RON
34,22 RON
22,90 RON
36,97 RON
55,00 RON
4,35 RON