SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant tinctura aloe 50ml buc dacia plant

Pret 9,36 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
A2035

Dacia plant tinctura aloe 50ml buc dacia plant

TINCTURA DE ALOE este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din frunze proaspete de
Aloe vera.
Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp.
În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

DESPRE  ALOE VERA:
Aloe Barbadensis (Miller), supranumită Aloe Vera, este o plantă subtropicală. Numele de ,,Aloe vera'' provine de la cuvântul arab ,,aloeh'', care înseamnă ,,sevă cristalină şi amară'', iar ,,vera'' semnifică în limba latină ,,adevărată”, denumire sugestivă pentru efectul puternic al plantei. Cea mai veche referire la această ,,plantă-miracol” o găsim încrustată pe o tăbliţă sumeriană datând din anul 2100 î.Hr., ceea ce arată că Aloe vera era cunoscută şi folosită ca plantă medicinală de peste 4000 de ani. Primul tratat medical antic în care este menţionată Aloe vera se numeşte ,,Papyrus Ebers'' (aprox. 1553-1550 î.Hr.). Vechii egipteni o numeau „planta nemuririi” şi o puneau în mormintele faraonilor pentru a le asigura sănătatea spiritului după moarte. În Egiptul Antic, regina Cleopatra folosea gelul proaspăt de aloe pentru a-şi menţine pielea moale şi catifelată, iar în Japonia, planta era folosită de către familia imperială.
Conform ultimelor cercetări medicale în domeniu, există aproximativ 400 de specii de aloe.
Aloe vera este specia cu cea mai mare eficienţă şi conţine peste 150 de substanţe bioactive dintre care, cele mai importante sunt: aloina A (barbaloina), aloina B (izobarbaloina), antranol, acid crizofanic; aloerezina A şi aloerezina B;  polizaharide, steroli, auxine, gibbereline şi cinamoil-C-glucozil-cromona; aloe-emodină şi aloe-lectină; polipeptide; saponine; glicoproteine; antrachinone.  Planta mai conţine: acid salicilic, vitamine (A, B1, B2, B6, B12, C, E), minerale (Ca, Mn, Na, Cu, Mg, K, Zn, Cr, Fe), aminoacizi (dintre care 7 esenţiali) şi enzime.

 

Contribuie la

INTERN:
- funcţionarea normală a sistemului digestiv, prin:
      - detoxifierea tractului intestinal
      - protejarea celulelor hepatice
      - accelerarea tranzitului intestinal
- funcţionarea normală a sistemului imunitar
- funcţionarea normală a procesului de regenerare celulară
- ameliorarea procesului de remineralizare şi vitaminizare
- formarea normală a globulelor roşii şi hemoglobinei
- protejarea organismului împotriva radiaţiilor
- menţinerea concentraţiei normale a colesterolului şi glucozei în sânge
- protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

EXTERN:
- reducerea disconfortului care apare la nivelul pielii
- menţinerea sănătăţii articulaţiilor, ligamentelor şi tendoanelor.

 

Precautii

A se consuma cu prudenţă şi numai la recomandarea medicului în caz de administrare concomitentă de medicamente antiaritmice, diuretice, antidiabetice, digitalice (glicozide cardiotonice).
Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică).

Contraindicatii

Datorită conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare.
Inflamaţii intestinale acute (boala Crohn, colită ulceroasă), abdomen chirurgical acut, apendicită, dureri abdominale, alergie la Aloe vera, tratamente care nu permit consumul de alcool.

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

83,91 RON
45,00 RON
139,60 RON
54,92 RON
9,67 RON
23,31 RON