SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant tinctura branca ursului 50ml buc dacia plant

Pret 11,52 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
A2052

Dacia plant tinctura branca ursului 50ml buc dacia plant

Fără doar şi poate acest preparat este printre cele mai puternice revigorante, întineritoare şi stimulente ale activităţii gonadelor cunoscute la ora actuală.
Este un adevărat elixir contra sterilităţii masculine şi feminine, menopauzei şi andropauzei premature, precum şi contra frigidităţii şi a impotenţei. S-a remarcat de asemenea un efect benefic al acestui remediu pentru combaterea epilepsiei la copii şi adulţi, în scăderea şi stabilizarea tensiunii arteriale (în special la bărbaţi), în tratarea afecţiunilor reno-urinare, precum şi a celor din sfera genitală. Iată în continuare descrise mai pe larg proprietăţile farmaco-dinamice şi utilizările terapeutice ale tincturii de brânca ursului.

ACTIUNI: INTERN:
antispatic digestiv şi uterin, calmant, carminativ, hipotensor foarte bun, afrodiziac intens, reglator al activităţii nervoase, stimulent al activităţii gonadelor, stimulent al imunităţii locale nespecifice (la nivel renal şi genital), tonic general, tonic digestiv, vasodilatator genital.

INDICAŢII: INTERN:
impotenţă hormonală şi vasculară, sterilitate masculină - se ia o linguriţă diluată într-un pahar cu apă de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Pentru o acţiune mai intensă se poate dubla doza. Stimulează secreţia gonadelor, dilată vasele din zona genitală (o acţiune extraordinar de importantă pentru cei la care impotenţa apare pe fondul restrângerii calibrului vaselor sanguine), creşte numărul spermatozoizilor şi le îmbunătăţeşte motilitatea.
- adjuvant în boli venerice (gonoree, sifilis, chlamidya etc.), anexită, metroanexită - se ia 1/2 - 1 linguriţă de 3 ori pe zi. Acţionează prin amplificarea imunităţii locale şi intensificare circulaţiei în zona genitală. Tratamentul medicamentos în anexită, de exemplu, este făcut în perioada ciclului menstrual, atunci când circulaţia sanguină, care de obicei este deficitară, este mult amplificată în această zonă.
- amenoree, sterilitate feminină - se ia o linguriţă de tinctură diluată în 100 ml de apă de 3-4 ori pe zi. Se fac cure de minim 3 luni.
- menopauză prematură - se ia o linguriţă diluată în 100 ml de apă de 3-4 ori pe zi. Se fac cure de minim 6 luni.
- frigiditate - se iau 1-3 linguriţe de tinctură de brânca ursului, în doză unică atunci când este nevoie. Pentru a diminua mirosul care nu este suportat de unele persoane, se adaugă 10-20 de picături de tinctură de cardamon, scorţişoară, cuişoare sau mentă.
- digestie dificilă, balonări frecvente însoţite de colici, insuficienţă renală - se ia 1 linguriţă de tinctură diluată în 100 ml de apă, de 3-4 ori pe zi. Este indicată mai ales atunci când una dintre aceste afecţiuni este asociată cu o puternică devitalizare, cu oboseală, ori cu disfuncţii ale gonadelor. Pentru combaterea afecţiunilor renale se asociază foarte bine cu tinctura de ienupăr (Juniperus communis).
- hipertensiune - se ia o linguriţă de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Se administrează în tratamente de lungă durată.

MOD DE ADMINISTRARE: INTERN:
Se ia de regulă 1 linguriţă de tinctură diluată în 100 ml (jumătate de cană) de apă, de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol (eventual cu 20-30 de minute înainte de a mânca). Vor face excepţie de la acest mod de administrare persoanele cărora aportul masiv de lichide le este contraindicat (în aceste cazuri cantitatea de apă pentru diluarea tincturii va fi redusă la jumătate).

OBSERVATII:

Tratamentul cu brânca ursului se menţine în general minim 1 lună, iar pentru afecţiunile cronice minim 3 luni.
În cazul menopauzei premature tratamentele cu tinctură de brânca ursului fac adevărate minuni. Efectele vor apare după doar o lună de tratament, timp în care veţi lua zilnic câte o linguriţă de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pentru a-i intensifica acţiunea puteţi lua simultan şi tinctură din seminţe de mărar, aceeaşi cantitate. De menţionat că tratamentul cu brânca ursului este mult eficientizat de o dietă vegetariană cu multe crudităţi.
Spre deosebire de alte medicamente afrodiziace, brânca ursului este recomandată şi celor cu hipertensiune arterială, deoarece este un hipotensor excelent. Este un remediu unic în flora noastră, atât prin puterea sa, cât şi prin complexitate acţiunii sale. Totuşi, puterea sa fiind foarte mare este bine să cunoaşteţi şi precauţiile pe care trebuie să le luaţi atunci când îl folosiţi (precauţii pe care le găsiţi în continuare).
Ca afrodiziac feminin brânca ursului este ideală, acţionând simultan pe mai multe fronturi: stimulează activitate ovarelor, favorizează relaxarea musculaturii vaginale şi uterine prin efectul său antispastic, are un efect de reducere a anxietăţii simultan cu sporirea dorinţei. Are însă şi un dezavantaj - mirosul pe care unele femei îl găsesc atrăgător, dar majoritatea îl resping vehement. Pentru a compensa acest dezavantaj adăugaţi una dintre tincturile menţionate mai sus la tratamentul frigidităţii.

PRECAUTII:
Supradozarea acestui remediu produce reacţii de tip alergic, vasodilataţie periferică şi hipotensiune.
Unele probleme de prostată manifestate sau latente pot fi activate de această plantă - în cazul în care apare jenă la urinare, inflamaţia prostatei, se va întrerupe tratamentul cu această plantă şi se va trece la o cură cu plante pentru prostată (pufuliţă şi ghimpe în special), după care se va putea relua administrarea tincturii de brânca ursului. În caz de hipotensiune, această plantă va fi administrată împreună cu tinctura de măghiran (Majorana hortensis), care are rol compensator pentru această deficienţă.

CONTRAINDICATII:
Planta este contraindicată femeilor gravide.

MOD DE PREZENTARE PRODUS:
flacon 50ml Tinctura de Branca Ursului (Heracleum sphondylium)

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

75,17 RON
65,88 RON
155,33 RON
91,97 RON
52,01 RON
221,90 RON