SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant tinctura cimbrisor 50ml buc dacia plant

Pret 10,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
A2061

Dacia plant tinctura cimbrisor 50ml buc dacia plant

Stimulent al respiratiei, antifungic, antiseptic, antitusiv, coleretic, digestiv, tonic nervos, vermifug.

TINCTURA DE CIMBRIŞOR este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din părţile aeriene ale plantei Thymus serpyllum.
Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp.
În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

DESPRE  CIMBRIŞOR:
Cimbrişorul face parte din familia Lamiaceae, fiind un subarbust mic, heliofil, cu ramuri culcate la pământ, care prind rădăcini, din care cresc numeroase tulpini. Frunzele, mici şi opuse, au un miros puternic aromat, iar florile sunt de culoare roz-violaceu. Creşte pe dealuri, pajişti, păşuni alpine, fâneţe, ogoare, pe marginea drumurilor, pe soluri aride, pietroase, nisipoase, formând mici tufe.  În medicina tradiţională, cimbrişorul se folosea în afecţiuni respiratorii, urinare şi pentru îmbunătăţirea digestiei. Se mai numeşte balsamă, buruiană-de-balsam, cimbrişor-de-câmp, cimbrişor-sălbatic, lămâiţă, iarba-cucului, cimbru-sălbatic, tămâiţă, serpunel, cimbrul-ciobanului etc.

 

Contribuie la

INTERN:
- menţinerea sănătăţii laringelui, traheei şi bronhiilor
- funcţionarea normală a digestiei
- creşterea poftei de mâncare
- producerea şi eliminarea bilei
- eliminarea flatulenţei după consumul de alimente
- menţinerea sănătăţii tractului urinar.

EXTERN:
- reducerea disconfortului care apare la nivelul pielii
- menţinerea sănătăţii cavităţii bucale.

 

Precautii

Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică).

Contraindicatii

Din cauza conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare.
Alergie la cimbrişor, tratamente care nu permit consumul de alcool.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate