SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant tinctura galbenele 50ml buc dacia plant

Pret 10,00 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
A2104

Dacia plant tinctura galbenele 50ml buc dacia plant

    TINCTURA DE GĂLBENELE este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din florile plantei Calendula officinalis.
    Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp.
    În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

    DESPRE  GĂLBENELE:
    Gălbenelele fac parte din familia Asteraceae, fiind o plantă erbacee, anuală, cu inflorescenţe terminale de culoare galben-portocaliu. Originară din Asia şi Europa de Sud, a fost introdusă în medicina tradiţională în secolul al XII-lea, în Europa Centrală şi zona mediteraneană. Creşte pe lângă ziduri, clădiri sau pe câmpii, în grădini, pe marginea drumurilor sau a gardurilor. În medicina tradiţională se utiliza în afecţiuni biliare şi intestinale. Se mai numeşte filimică, crăiţe, calce, căldăruşă, fetişcă, floare-galbenă, flori-oşeneşti, gălbenare, roşioară, ruginele, ruşuliţe, salomie, silinii, stâncuţă etc.

    Contribuie la

    INTERN:
    - combaterea spasmelor care apar la nivelul tractului intestinal şi căilor biliare
    - producerea bilei.

    EXTERN:
    - reducerea disconfortului care apare la nivelul pielii
    - reducerea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale, mucoasei anale şi vaginale.

    Precautii
    Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică).
    Contraindicatii

    Din cauza conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare.
    Alergie la gălbenele, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Prezentare
arrow
Forma de prezentare     50ml

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

18,59 RON
18,59 RON
14,47 RON
16,89 RON
15,00 RON
9,36 RON