SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant tinctura merisor 50ml flacon dacia plant

Pret 9,36 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P1X016709

Dacia plant tinctura merisor 50ml flacon  dacia plant

 

puternic antiseptic urinar, cu actiune antiinflamatoare si antioxidanta. Are deasemenea efectebenefice pe aparatul respirator fiind antitusiv si expectorant TINCTURĂ DE MERIŞOR
(Vaccinium vitis-idaea)

TINCTURA DE MERIŞOR
este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din frunzele plantei Vaccinium vitis-idaea, fiind întrebuinţată în medicina tradiţională ca adjuvant în afecţiuni urinare.
Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp.

 

Actiuni
INTERN: antiseptică urinară, antiinflamatoare, diuretică, diaforetică (produce transpiraţie), astringentă, expectorantă, antitusivă, antioxidantă, dezinfectantă a cavităţii bucale, antibacteriană (asupra bacteriilor Porphyromonas gingivalis şi Prevotella intermedia).

EXTERN: antiseptică a cavităţii bucale.

 

Indicatii
INTERN:

se utilizează ca adjuvant în: infecţii ale tractului urinar (cistite, uretrite, pielonefrite), inflamaţii urogenitale, leucoree, infecţii acute şi cronice ale tractului respirator (tuse, bronşite, traheobronşite), reumatism, gută şi diaree.

EXTERN:
se utilizează ca adjuvant pentru aseptizarea cavităţii bucale.

 

Contraindicatii
Datorită conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare.
Alergie la merişor, tratamente care nu permit consumul de alcool.

 

Precautii
Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică).

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

126,08 RON
30,10 RON
93,21 RON
9,28 RON
13,29 RON
14,47 RON