SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant tinctura papadie 50ml buc dacia plant

Pret 9,36 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
A2153

Dacia plant tinctura papadie 50ml buc dacia plant

    Dacia plant tinctura papadie este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din părţile aeriene ale plantei Taraxacum officinale.
    Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp.
    În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

    DESPRE PĂPĂDIE:
    Păpădia face parte din familia Asteraceae, fiind o plantă erbacee, perenă, cu o tulpină cilindrică, goală în interior, fără noduri, terminată cu o inflorescenţă. Frunzele sunt lanceolate, cu marginea inegal scobită, iar florile mari şi galbene se închid seara şi se deschid dimineaţa. Originară din Europa şi Asia, Păpădia este o plantă cunoscută şi folosită de mii de ani. În medicina tradiţională arabă planta se utiliza în afecţiuni ale ficatului şi splinei, iar în medicina tradiţională chineză era asociată cu alte plante pentru tratamentul hepatitei. În medicina tradiţională românească Păpădia se întrebuinţa pentru creşterea secreţiilor gastrice, pancreatice, biliare şi intestinale, eliminarea toxinelor din organism şi în curele de slăbire. Se mai numeşte crestăţea, floarea-broaştei, flori-galbene, lăptucă, lilicea etc.

    Contribuie la

    - funcţionarea normală a sistemului hepato-biliar, prin stimularea producerii şi eliminării de bilă
    - normalizarea secreţiilor digestive: gastrice, pancreatice şi intestinale
    - creşterea poftei de mâncare
    - eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp
    - accelerarea tranzitului intestinal
    - detoxifierea organismului
    - protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

    Precautii
    Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică).
    Contraindicatii

    Din cauza conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare. Gastrită hiperacidă, ulcer gastric şi duodenal, alergie la păpădie, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Prezentare
arrow
Forma de prezentare     50ml

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

14,47 RON
19,82 RON
18,59 RON
9,36 RON
18,59 RON
13,77 RON