SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant tinctura telina 50ml buc dacia plant

Pret 9,28 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
A2202

Dacia plant tinctura telina 50ml buc dacia plant

este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din rădăcina proaspătă a plantei Apium graveolens.
Dintre produsele vegetale administrate pe cale orală, soluţiile hidroalcoolice sunt cel mai uşor asimilate de către organism, efectul apărând la scurt timp.
În comparaţie cu metoda clasică de producţie, Dacia Plant foloseşte un procedeu de extracţie repetată, care permite obţinerea unui extract hidroalcoolic cu 35% mai concentrat.

DESPRE  ŢELINĂ:
Ţelina face parte din familia Apiaceae, fiind o plantă legumicolă care poate atinge înălţimi de până la 1 m. Cunoscută şi utilizată încă din antichitate, era cultivată de către vechii greci şi egipteni în scop alimentar şi terapeutic. Unii dintre cei mai vestiţi medici ai antichităţii, cum ar fi Dioscoride şi Plinius cel Bătrân, recomandau planta în diferite tipuri de afecţiuni. În medicina tradiţională țelina se întrebuinţa în impotenţă, frigiditate şi amenoree. Răspândită pe toate continentele, țelina este o plantă care poate rezista până la temperaturi de aproape 0 grade Celsius. Se mai numeşte celer, celină, selăr, achiu, țalăr, sălină etc.

 

Contribuie la

INTERN:
- normalizarea activităţii secretorii a glandelor sexuale atât la bărbaţi, cât şi la femei
- eliminarea lichidelor reţinute în exces în corp
- funcţionarea normală a digestiei
- creşterea poftei de mâncare
- îmbunătăţirea stării generale şi rezistenţei organismului
- refacerea organismului după boală
- protejarea organismului împotriva stresului.

EXTERN:
Contribuie la menţinerea sănătăţii pielii.

 

Precautii

Se administrează cu prudenţă la persoanele cu gastrită hiperacidă şi ulcer gastric şi duodenal (datorită conţinutului în alcool, poate creşte aciditatea gastrică).

Contraindicatii

Din cauza conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare.
Alergie la țelină, tratamente care nu permit consumul de alcool.

 


"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

160,81 RON
47,01 RON
49,52 RON
58,66 RON
15,96 RON
13,77 RON