SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dacia plant triomicin pectoral 72 cpr flacon

Pret 18,97 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
PX0007512

Dacia plant triomicin pectoral 72 cpr flacon

TRIOMICIN PECTORAL este un produs natural recomandat pentru menţinerea sănătăţii căilor respiratorii.

Respiraţia este cea mai sensibilă funcţie vitală a organismului uman. Dacă ea este blocată, după numai 7 minute de absenţă a oxigenului celulele organismului uman încep sa moară. Căile respiratorii se compun din: cavităţile nazale, faringe, laringe, trahee, bronhii, plămâni şi comunică direct cu mediul exterior, motiv pentru care sunt expuse acţiunii factorilor nocivi din atmosferă. Una dintre cauzele determinante ale apariţiei bolilor respiratorii este infecţia. Paralel cu aceasta, pot apărea dureri de gât, se poate produce inflamaţia mucoasei nazale, a faringelui, a laringelui, cu  instalarea bolilor aferente (rinite, faringite, laringite). Bronşita este o infecţie care se instalează la nivelul bronhiilor, fiind asociată cu inflamarea mucoasei bronhice şi producerea de secreţii în exces. Acestea produc obstrucţionarea respiratorie şi îngreunează respiraţia.

Contribuie la

 
- menţinerea sănătăţii căilor respiratorii (faringelui, laringelui, traheei, bronhiilor) şi cavităţii bucale.
- protejează sănătatea tractului respirator de contaminarea cu germeni(virusuri, bacterii, fungi) şi ajută la eliminarea acestora
- eliminarea tusei de diverse etiologii
- eliminarea halenei (mirosul neplăcut al respiraţiei)


Contraindicatii

 Sarcină, alăptare, intoleranţă la oricare dintre componentele produsului.

Administrarre

  •  Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte 1 comprimat la fiecare 2-3 ore, dar nu mai mult de 8 comprimate pe zi. 

    Copii între 5 şi 14 ani: câte 1/2- 1comprimat de 3 ori pe zi, în funcţie de vârstă şi greutate. 

    Copii sub 5 ani: după vârstă şi greutate, cu avizul medicului.

     

    Comprimatele se sug imediat dupa masă, după care nu se consumă nimic timp de 30 minute.

Ingrediente/comprimat: zahăr compresibil, celuloză microcristalină, ulei esenţial de mentă (Mentha piperita) (12 mg), stearat de magneziu, ulei esenţial de eucalipt (Eucalyptus globulus) (6 mg), ulei esenţial de pin (Pinus sylvestris) (6 mg); dioxid de siliciu coloidal, ulei esenţial de cimbru-de-cultură (Thymus vulgaris) (1 mg), ulei esenţial de tea-tree (arbore-de-ceai) (Melaleuca alternifolia) (1 mg).

 

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

23,00 RON
2,39 RON
14,26 RON
22,73 RON
37,00 RON
6,28 RON