SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Delia cosmetics cameleo vopsea par herbal creme nr 04 50g flacon delia cosmetics

Pret 14,99 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X023166

Delia cosmetics cameleo vopsea par herbal creme nr 04 50g flacon delia cosmetics

Vopsea par Herbal Creme pe baza de henna.

Compozitie ideala de pigmenti si Henna naturala. Datorita faptului ca nu contine amoniac si oxidanti, vopseaua crema nu distruge parul. Vopseaua crema acopera parul cu un strat care il protejeaza de actiunea factorilor exetrni daunatori. Vopseaua crema asigura parului o culoare perfecta si o stralucire excelenta. Usor de folosit si aplicat.


Vopseaua coloranta nu este recomandata pentru scalpurile cu iritatii. Preparatul nu poate fi folosit imediat dupa o alta vopsire sau folosirea  permanentului. In aceste cazuri este recomandat sa asteptati cel putin doua saptamani. Toate decolorarile pielii care apar in urma folosirii cremei colorante pot fi usor indepartate cu ajutorul unui tampon de bumbac inmuiat in lapte demachiant. Evitati contactul cu hainele deoarece culoarea poate dura un timp indelungat, petele fiind greu de indepartat. Pentru par lung este recomandata folosirea a doua tuburi de vopsea coloranta.

PACHETUL CONTINE


    un tub cu crema coloranta 50 g
    manusi protectoare
    instructiuni de folosire

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

53,82 RON
72,24 RON
66,84 RON
72,24 RON
89,88 RON
72,24 RON