SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dermasel sare de baie calmanta 400g punga fette pharma

Pret 24,09 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X020143

Dermasel sare de baie calmanta 400g punga fette pharma

DermaSel Med are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific. Stresul legat de munca, stresul de zi cu zi, presiunea asteparilor de la noi, alaturi de multi alti factori externi, ne provoaca zi de zi cu necunoscute, afectandu-ne sistemul nervos. Sarurile de la Marea Moarta in forma cristalina si naturala, pastreaza umiditatea celulara si prin compozitia sa minerala naturala, tonifica pielea, redandu-i fermitatea atat de necesara.

Combinatia de sare originala de la Marea Moarta cu o concentratie foarte ridicata de bromina cu rol calmant si agenti naturali activi ce va ajuta sa va regasiti odihna spirituala. Formula pentru aceasta baie pe baza de doua componente combina in mod original sarea de la Marea Moarta cu uleiurile esentiale de Melissa si parfumul inconfundabil de Scortioara si Cuisoare. O baie calda cu aceasta compozitie de agenti naturali activi va dezvaluie toate secretele si va ajuta sa va regasiti pacea interioara si echilibrul. Produs testat dermatologic.

Prezentare: 400g sare de baie de la Marea Moarta + 20 ml aditivi speciali cu ulei de masline

"Sunt super multumita de ceaiurile, medicamentele si alte remedii naturiste de la Plafar, chiar mai mult decat multumita de cele de la Farmacii. In mod special consum ceaiurile hepatice, coriandru, de diabet, pentru rinichi, ca medicamente Coenzima Q10, Ginko biloba, hepatoprotect, argila, anumite geluri pentru reumatism, sau creme pentru varice, cat si creme cosmetice. "
R.P.

Produse recomandate

30,91 RON
169,52 RON
24,64 RON
31,17 RON
16,90 RON
83,75 RON