SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dermasel sare de baie levantica 400g punga fette pharma

Pret 21,70 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X020145

Dermasel sare de baie levantica 400g punga fette pharma

DermaSel - Aqua are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific. Lavandula Angustifolia, adevarata levantica, originara din zona Mediteraneana, ne imbie cu parfumul ei. Culeasa imediat dupa inflorirea totala, uleiurile eterice valoroase de levantica sunt extrase din floarea de levantica.

Traditional, levantica este folosita ca ceai impotriva starilor de neliniste sau in terapia balneara ca aditiv de baie. O zi de munca trepidanta cu stress si incordari – seara o baie te indeamna la relaxare si visare! Simbioza armonioasa a uleiurilor eterice de levantica si sarea pura de baie de la Marea Moarta iti creeaza un efect de relaxare, te elibereaza de stress, conferind totodata si hidratare cu o baie parfumata, in special dupa o zi de munca istovitoare. Bucura-te de timpul liber!

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

32,30 RON
5,07 RON
9,07 RON
44,32 RON
34,64 RON
6,28 RON