SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dermasel sare de baie ulei mandarine 400g punga fette pharma

Pret 22,43 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X017880

DermaSel Aqua - Sare de baie cu mandarine 400 g

Sare de baie de la Marea Moarta cu ulei de baie cu mandarine


DERMASEL® - AQUA are la baza sarea originala de la Marea Moarta. De secole calitatile sale exceptionale in aplicarea dermatologica, cat si in cosmetica sunt dovedite si documentate stiintific.

Parfumul aromatic al potocalelor coapte si mandarinelor exotice conduc minunata lume a relaxarii si frumusetii. Esentele eterice atent selectate ofera componenta senzuala si fac din uleiul de baie de mandarine o adevarata sursa de frumusete. Baie de frumusete pentru cerintele cele mai inalte! Combinatia armonioasa a mineralelor naturale cu rol de infrumusetare dinMarea Moarta si uleiul bogat aditivat cu parfumul sau seductiv, exotic de portocale coapte si mandarine te ispititesc intr-o stare de beatitudine. Substantele asctive hidratante si hranitoare mangaie pielea, confera ingrijire intensiva si o lasa deosebit de frunoasa, radianta si catifelata!


Prezentare: 400g sare de baie de la Marea Moarta

Utilizare: Imprastiati sarea de la Marea Moarta in apa clocotita din cada de baie. Apoi adaugati apa rece pana ce temperatura apei ajunge la aprox.37 grade Celsius. Turnati in mod uniform aditivii pentru baie, apoi amestecati.


Timp recomandat pentru baie: 15 minute.

"Ma simt foarte confortabil sa comand de la voi. consiliere impecabila si livrare prompta."
I.F.

Produse recomandate

18,56 RON
16,49 RON
18,56 RON
18,56 RON
18,56 RON