SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Dermasel tratament energizant 3fi x 1ml cutie fette pharma

Pret 36,56 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
C1X022949

Dermasel tratament energizant 3fi x 1ml cutie fette pharma

Revitalizarea tenul obosit cu minerale, Liftoninn si complex de vitamina C. Cine nu cunoaste expresia tenului obosit, mat, flasc, tern, pamantiu? Noul Tratament energizant Exclusiv de la Dermasel confera tenului o stralucire proaspata - imediat! Serul, cu o combinatie inovatoare de Liftonin, un complex modern phyto, obtinut din extracte naturale concentrate si pretioase de minerale de la Marea Moarta din complexul DHB400, imbunatateste tonifierea si elasticitatea tisulara.

Compozitia exclusivista de componente active stabilizeaza suplimentul de vitamina C, cu proprietatile sale vizibil revitalizante ce confera un plus de energie si stralucire tenului. Liftonin, un complex natural organic obtinut din extracte de mei si stejar, imbunatateste elasticitatea tenului. Stay-C - forma stabila de vitamina C, sursa naturala de energie, revitalizeaza si tonifica tenul. Sarea de la Marea Moarta cu procentul sau foarte ridicat de magneziu, ajuta la umidifierea tenului si pastreaza catifelarea sa.

Recomandat persoanelor peste 30 ani. A nu se ingera!

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

31,68 RON
19,15 RON
28,69 RON
27,77 RON
14,12 RON
15,14 RON