SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Diomsana morris propolis dropsuri gumate 50g buc s.c. diomsana srl

Pret 27,60 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc

Produsul acesta nu este momentan disponibil.
Prospect:
P3X004244

DIOMSANA MORRIS PROPOLIS


MORRIS PROPOLIS, combinatia unica de propolis si extract de lemn dulce, sub forma de dropsuri gumate, reprezinta un remediu natural de succes pentru dureri de gat si tuse iritativa. Lemnul dulce este o planta perena, inalta, care creste pe marginea raurilor si pe dealuri, in sud-estul Europei si in Asia. Utilizat de mii de ani ca planta medicinala pentru imbunatatirea starii generale a organismului de catre chinezi sau in cazuri de astm si afectiuni pulmonare de catre greci, lemnul dulce este acum cultivat peste tot in lume, fiind utilizat cu succes in tratarea durerilor de gat, tusei uscate si bronsitei.

Propolisul este recunoscut pentru efectele sale antiseptice, antibiotice, antifungice si antivirale. In afectiunile cailor respiratorii (rinite, sinuzite, rinofaringite, traheo-bronsite), propolisul este foarte eficient, grabind procesele de vindecare si asigurand regenerarea mucoaselor respiratorii afectate. Uleiurile esentiale, rasinile si balsamurile existente in propolis exercita asupra mucoasei bronsice o actiune expectoranta. De asemeni, propolisul stimuleaza sistemul imunitar, reduce fragilitatea capilara, are efecte vasodilatatoare si antitumorale.

"La voi gasesc toate produsele de care am nevoie fara a fi nevoie de a mai merge la altele - gama completa de produse si livrare prompta."
F.B.

Produse recomandate

42,97 RON
50,88 RON
49,61 RON
48,10 RON
13,97 RON
12,99 RON