SUPLIMENTE

ALIMENTE

COSMETICE

Produse copii

CEAIURI

CASA SI RELAXARE

Promotii

Diomsana morris propolis dropsuri gumate 50g buc s.c. diomsana srl

Pret 27,60 RON (TVA inclus)

Disponibil in stoc


Livrare in 48 de ore
Taxa de livrare:
Bucuresti, Ilfov: 10 lei (TVA inclus)
In tara: 14 lei (TVA inclus)
Prospect:
P3X004244

DIOMSANA MORRIS PROPOLIS


MORRIS PROPOLIS, combinatia unica de propolis si extract de lemn dulce, sub forma de dropsuri gumate, reprezinta un remediu natural de succes pentru dureri de gat si tuse iritativa. Lemnul dulce este o planta perena, inalta, care creste pe marginea raurilor si pe dealuri, in sud-estul Europei si in Asia. Utilizat de mii de ani ca planta medicinala pentru imbunatatirea starii generale a organismului de catre chinezi sau in cazuri de astm si afectiuni pulmonare de catre greci, lemnul dulce este acum cultivat peste tot in lume, fiind utilizat cu succes in tratarea durerilor de gat, tusei uscate si bronsitei.

Propolisul este recunoscut pentru efectele sale antiseptice, antibiotice, antifungice si antivirale. In afectiunile cailor respiratorii (rinite, sinuzite, rinofaringite, traheo-bronsite), propolisul este foarte eficient, grabind procesele de vindecare si asigurand regenerarea mucoaselor respiratorii afectate. Uleiurile esentiale, rasinile si balsamurile existente in propolis exercita asupra mucoasei bronsice o actiune expectoranta. De asemeni, propolisul stimuleaza sistemul imunitar, reduce fragilitatea capilara, are efecte vasodilatatoare si antitumorale.

"Imi place Plafar pentru ca este un magazin in care gasesc produse selectionate dupa gustul meu. Sunt o femeie foarte ocupata, alerg de dimineata pâna seara intre intâlniri, sedinte si spectacole. Asta nu inseamna ca nu sunt atenta la ce manânc. Recunosc, m-a prins si pe mine febra bio, pentru ca mediul in care traim este foarte poluat, ne expunem la tot felul de factori de stres, iar mâncarea este de multe ori plina de E-uri care nu aduc nimic bun pentru sanatate. Sunt atenta la regimul meu alimentar, si mai ales la cel al fiicei mele, Maya. Tocmai de aceea imi fac cumparaturile la Plafar. Aici am gasit minunatul zahar din nuca de cocos. Il descoperisem in vacantele mele din strainatate si am decis sa il folosesc in alimentatia zilnica pentru ca este cea mai buna varianta care inlocuieste zaharul normal. Este minim procesat, iar gustul lui usor de caramel e delicios. Tot de la Plafar imi fac provizii de migdale crude. Am invatat ca migdalele sunt gustarea perfecta, te satura imediat si te tin departe de tentatiile junk food. "
Mirela Retegan

Produse recomandate

17,20 RON
18,44 RON
15,37 RON
20,81 RON
16,08 RON
37,08 RON